Световните медии побързаха да охулят звездата на Барселона Лионел Меси

...
Световните медии побързаха да охулят звездата на Барселона Лионел Меси
Коментари Харесай

Затрупаха грешния Меси с камъни, а Барса вече бе загинал

Световните медии побързаха да охулят звездата на Барселона Лионел Меси след погрома против Рома в 1/4-финалите на Шампионската лига. Част от каталунските последователи също започнаха стремително да замерят камъни по аржентинеца, а футболния свят му приписа нова супергеройска мощ.

Много слаб Барселона се сгромоляса, Рома с героизъм

Меси бил "невидим ". Невидим за тези, които нямат очи да видят. Футболистът на Барселона постоянно бива порицаван за ненапълно неестественото си държание на терена. Лео следи играта в огромна част от времето и рядко се впуска в недомислени дейности.

Да вземем да вземем за пример жълтия картон, който си създаде в снощния мач. Меси на процедура приключи нова рискова офанзива към личната си врата в 63-ата минута, фаулирайки напълно съзнателно Александър Коларов.

Подобни обстановки са рядко събитие, oсобено като се има поради, че от началото на сезона Лео има едвам 6 жълти картона в общо 47 мача.

Оставаме настрани картона и продължаваме към "невидимите " дейности на дребния аржентинец. В снощния дуел, с изключение на Марк-Андре Тер Стеген, не можем да приказваме за кой знае какъв искра в редиците на Барселона. Даже никакъв.

Докато отборът продължава сякаш да укрепва отбраната, а новаците не биха могли да бъдат винени, то какво остава за познатите водачи в тима - като Жерар Пике, Серхио Бускетс, Жорди Алба, Иван Ракитич и други?

Жерар Пике бе основният провинен за втория гол, откакто в 57-ата минута задържа Един Джеко в наказателното поле, а основният рефер Клемен Тюрпен
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР