Световни богатства са не на дни, а на минути едно

...
Световни богатства са не на дни, а на минути едно
Коментари Харесай

Министърът на туризма Зарица Динкова: Моята цел е България да не е пазена тайна

Световни благосъстояния са не на дни, а на минути едно от друго. В тази откривателска задача културните, археологически и даже гастрономически благосъстояния на България са заслужили изключително внимание.

Всичко това е допустимо тази седмица за гостите и участниците на огромното интернационално туристическо ревю FITUR в испанската столица Мадрид.

Близо 10 хиляди души от над 150 страни. От всяка точка на света 5 дни дружно на повърхност от 140 000 квадратни метра.

В Мадрид се събра цялото международно културно и туристическо благосъстояние. За 44-ото издание на FITUR. Световно ревю от подобен мащаб, което те придвижва в разнообразни страни, демонстрира обичаи, които могат да бъдат видени от локалните хора. И можем сами да се докоснем до тях.

Винен и културен туризъм, СПА, завършения, кулинария, история и археология - всяка една от тези благоприятни условия и всички дружно намират място върху повърхност от 111 хиляди квадратни километра. В България.

„ Много постоянно слушам от хора, които за първи път посещават България - „ Ах, какво знамение е България, обаче и каква добре защитавана загадка ". И в действителност моята цел е България да не е защитавана загадка ", сподели министърът на туризма Зарица Динкова.

Нова телевизия, „ Събуди се "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР