Световната звезда и емблема на сериала Дързост и красота- Рон

...
Световната звезда и емблема на сериала Дързост и красота- Рон
Коментари Харесай

Рон Мос от "Дързост и красота" за музикалния си път: Просто исках да бъда като Ринго от "Бийтълс"

Световната звезда и емблема на сериала " Дързост и хубост " - Рон Мос, ще изнесе първия си концерт в България. Актьорът, продуцент и музикант ще можем да забележим на 2 септември в Античния театърв в Пловдив, където ще свири и пее дружно с Мария Елена Инфантино.

Истина ли е, че Рон Мос взема решение да станете музикант, откакто гледа " Бийтълс " по малкия екран? Ето какво споделя самият той пред Диана Любенова в предаването " Тази събота и неделя ".

" Те бяха толкоз невероятни, нови, модерни… Аз съм израснал с класическа музика, джаз, фолклорна музика, а рокендролът ме сграбчи и желаех да бъда Ринго - просто желаех да бъда Ринго! Направих си самичък барабани от кутии, картонени кашони. Бях на 11-годишна възраст, а към този момент си бях направил барабани. И по този начин родителите ми, а те бяха прелестни, виждайки какъв брой съм вдъхновен, ми купиха комплект истинскибарабани ", спомня си Мос.

" Свирих много време в Лос Анджелис и покрайнините - в клубове, където допускаха деца като мен да свирят по празненства. След това започнах да изсвирвам и на китара, на бас китара. Научих бас китарата, тъй като желаех и да пея, а с барабаните не беше доста удачно. А и в групата имаха потребност от човек, който да свири на бас китара - и по този начин стартира всичко, животът ми стана напълно музика ", добавя той.

След това Рон Мос образува групата " Плеър " и стартират да обикалят по турнета с Ерик Клаптън, Хартс, Литъл Ривър Бенд, Джинго Валиели…

" Беше необикновено, същинско преживяване, да може първо да обикаляш на турнета с по 25 000 души пред теб всяка вечер. А Ерик - явно той има толкоз доста аудитория, той може да събере тази публика. Ние подгрявахме, само че още тогава имахме ария преди всичко в класациите на Щатите - " Baby Come Back ", тя ни отвори пътят към огромната сцена при започване на триумфа ни като рокендрол група. Всъщност ние много време бяхме свирили, с цел да достигнем до този стадий, само че изглеждаше като че ли сме нова група. Но нали преживяването не постоянно е по този начин както сме си го представяли? ", сподели Рос.

Как артистът получава емблематичната си роля в сериала " Дързост и хубост "?

" Ами получих ролята по общоприетия метод - на кастинг. Тогава нямах даже костюм за кастинга - взех костюм на заем, който ми беше три размера по–малък в сравнение с трябваше, само че някой ми сподели че би трябвало да наподобявам като братята Брукс. Обадих се на другар и споделих: Извинявай, само че какво е костюм като на братята Брукс, този човек е фешън икона, а аз нищо не запознат съм мода, нищо ", спомня си Рос.

" Но влизам, виждам подредени хора, които ми се усмихват толкоз необятно и два-три пъти се явих на кастинг и ми споделиха: Ролята е твоя. И в действителност разбрах от Лий Бел, която беше един от основателите на сериала, че сега, в който съм влезнал и минал през вратата, те са разбрали, че съм техният Рич. Много се радваха, че са ме намерили, аз бях доста щастлив, че прекарах времето, толкоз години с тях - 25 години ", добавя той.

Рон Мос взема решение да напусне сериала след 25 години, само че в последния му снимачен ден се случва нещо извънредно...

" Това е доста забавна история, доста духовно изживаване, в случай че мога по този начин да го нарека. Няколко седмици преди този момент взех решение, че ще напусна, трябваше да взема решение, с жена ми претърпяхме случай, който промени напълно нещата за мен ", сподели той.

Вижте какво още показа Рон Мос във видеото горе.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР