Световната здравна организация (СЗО) предупреди във вторник, че Съединените щати

...
Световната здравна организация (СЗО) предупреди във вторник, че Съединените щати
Коментари Харесай

СЗО: САЩ могат да се превърнат в нов епицентър на коронавируса

Световната здравна организация (СЗО) предизвести във вторник, че Съединените щати имат капацитета да се трансфорат в новия епицентър на огнището на ковид.

Говорител на СЗО акцентира, че броят на записаните случаи на COVID-19 в Съединени американски щати се форсира бързо през последните няколко дни.

В момента Съединени американски щати към този момент са третата най-засегната страна с 46 168 случая - зад Китай, откъдето породи болестта, и Италия, която се оказа първичното вирусно огнище в Европа. След като епидемията избухна в Китай, епицентърът ѝ се реалокира в Европа, където Италия, Испания и Германия са най-силно наранени.

Тръмп с нов язвителен коментар поради ковид

СЗО разгласи, че 85% от случаите на ковид, доказани през последните 24 часа, са регистрирани в Съединени американски щати и Европа.

Генералният шеф на Световната здравна организация (СЗО) Тедрос Аданом Гебрейесус съобщи, че "COVID-19 акцентира какъв брой уязвими могат да бъдат хората с белодробни болести и отслабена имунна система ", съобщи БНР.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2189  Министерство на регионалното развитие започва процедурата за покупка на два медицински хеликоптера Министерство на регионалното развитие започва процедурата за покупка на два медицински хеликоптера  Гърците би трябвало да пускат SMS, с цел да излязат от вкъщи си Гърците би трябвало да пускат SMS, с цел да излязат от вкъщи си  Властите приканиха французите, останали без работа поради ковид, да оказват помощ на земеделците Властите приканиха французите, останали без работа поради ковид, да оказват помощ на земеделците
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР