Световната шампионка с ансамбъла Цветелина Стоянова изгря в ново амплоа.

...
Световната шампионка с ансамбъла Цветелина Стоянова изгря в ново амплоа.
Коментари Харесай

Цвети Стоянова с дебют в киното, нейни бивши съотборнички уважиха премиера на Чалга

Световната шампионка с ансамбъла Цветелина Стоянова изгря в ново амплоа. “Златното момиче ” е с роля във втория филм на Мариан Вълев - Куката като режисьор, носещ заглавието “Чалга ”. Премиерата на кинолентата бе през вчерашния ден, а да поддържат дебюта в киното на някогашната си съотборничка пристигнаха Михаела Маевска, Ренета Камберова и Християна Тодорова.

След случая с Цвети през 2016 година, когато тя скочи от 6-ия етаж на блока, в който живееше (подобна сцена с нея има и в самия филм), девойките не поддържаха доста връзка, само че на снощната премиера размениха обятия. Екс гимнастичките Симона Пейчева и Невяна Владинова също почетоха премиерата и поздравиха Цвети, която бе с типичен дрескод – дребна черна рокля. От спортистите измежду феновете бе и тенисистът Александър Лазаров.

Сюжетът споделя за историята на момиче, което е мощно повлияно от чалга средата. Барбара или просто Барби, както я назовават всички, желае да стане певица и е подготвена на всичко, с цел да сбъдне фантазията си. Главната цел на русокосата красавица, изиграна от младата актриса Елеонора Иванова, е да си направи интервенция на гърдите.

Съдбата я среща с непокорната Роза, за която този свят е цялостен фалш. Именно в тази роля брилянтно се превъплъщава златното ни момиче Цветелина Стоянова.

" Всяка сцена ми беше сложна, тъй като не съм експерт, само че вложих сърцето си и най-много имам идея ”, показа Цвети, която преди време разкри, че е отслабнала 16 кг поради ролята на мъчително едва момиче.

“Трябваше да смъква 20, само че не съумях. При старта на фотосите бях 51 кг при височина метър и седемдесет и пет. В началото много понамалих храната, след това минах на една ябълка, няколко ореха и малко мед, само че в този момент към този момент си похапвам. Свикнала съм с глада, въпреки че в този момент, на 28 години ми е по-трудно да съблюдавам хранителен режим. Много по-лесно е да сваляш килограми на 16 години ”, опиша тя в изявление за Woman.bg.

" Това е историята на едно другарство сред две девойки, изгубени в актуалното културно общество на България, което ние назоваваме " чалга ". С екипа се опитахме да разкажем тази нежна и изкривена история на обърканите фантазии и изгубените младежи в България ", разяснява Мариан Вълев.

" Вярвам, че този филм носи извънредно значимо обществено обръщение и ми се желае доста младежи да видят кино лентата и да си създадат своите заключения ", сподели още режисьорът на " Чалга ".

В светските среди от дълго време се приказва, че Цвети и Куката имат връзка, само че до момента и двамата заобикалят обществено да разясняват тематиката. Те са измежду най-обсъжданите всемирски двойки най-много поради огромната разлика в годините си – Мариан е с 25 години по-възрастен от някогашната гимнастичка.

„ Чалга “ е първият български филм, сниман напълно с мобилен телефон. Силен интерес провокира и музиката, измежду която е обичаното на генерации българи парче на ФСБ „ Не по този начин “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР