Световната премиера на филма Уроците на Блага“ на режисьора Стефан

...
Световната премиера на филма Уроците на Блага“ на режисьора Стефан
Коментари Харесай

След световното признание Ели Скорчева пред bTV: Все още чувствам въодушевление, възторг, радост

Световната премиера на кино лентата „ Уроците на Блага “ на режисьора Стефан Командарев господства на 57-ото издание на кинофестивала в Карлови Вари в Чехия.

Актрисата Ели Скорчева сграбчи статуетката за „ Най-добра актриса “. Часове след церемонията тя разяснява за bTV, че получава поздравления от доста близки и познати.

Ели Скорчева завоюва премията за най-хубава женска роля на интернационалния кино фестивал

„ Знаех, че е сполучливо това, което вършим, само че че чак толкоз огромен усшех ще има - дори не съм се замисляла. Защото постоянно съм правила каквото би трябвало, пък да става каквото ще. Все още усещам екстаз и наслада “, сподели Скорчева.

Филмът споделя за учителката Блага, която става жертва на телефонна машинация и губи всичките си спестявания, предопределени за гроба на своя брачен партньор.

„ Темата с телефонните измами е значима, само че в тази ситуация е единствено мотив за насърчаване на обилни и значими тематики - с бита, живота и най-много достолепието на българските хора, на които всички ние сме длъжници “, споделя актрисата.

Българската актриса се завърна в киното след съвсем 30-годишно неявяване.

Всички желаеха да се снимат с Ели Скорчева, добави режисьорът на отличения " Уроците на Блага "

„ Хората съжаляват, че не съм била на екран до момента, радват се, че съм се върнала, за което съм им доста признателна “, изясни още Ели Скорчева.

Снимките на кино лентата не престават два месеца в Шумен и Русе.

Зрителите у нас ще могат да видят лентата на фестивала „ Златна роза “, ще открие „ Киномания “, а по-късно ще тръгне по всички кина.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР