Световната квалификация между Бразилия и Аржентина на Арена Коринтианс в

...
Световната квалификация между Бразилия и Аржентина на Арена Коринтианс в
Коментари Харесай

Здравните власти нахлуха на терена и прекратиха мача Бразилия - Аржентина за неспазени Covid мерки

Световната подготовка сред Бразилия и Аржентина на " Арена Коринтианс " в Сао Пауло бе ненадейно прекратена от бразилските здравни сладострастия и локалната полиция, защото няколко играчи на аржентинците не са се подложили на наложителната карантина при влизането си в страната.

Според коронавирус рестриктивните мерки в Бразилия всички идващи от Англия би трябвало да изкарат 14 дни в изолираност, а в състава на Аржентина има четирима футболисти от Висшата лига, в това число и трима, които бяха в титулярния състав предходната вечер.

Поради неразбираеми условия здравните управляващи изчакаха началото на мача и няколко минути по-късно влязоха на терена, с цел да отведат тримата футболисти, което докара до огромен скандал.

В последна сметка останалите играчите на Аржентина също се прибраха в тунела, до момента в който противниците им чакаха към един час на терена, преди в последна сметка дуелът да бъде анулиран.

За момента към момента не е ясно дали срещата ще бъде планувана за друга дата или на Бразилия ще бъде присъдена служебна победа.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР