Световната купа на ФИФА отдавна е повече от най-важното футболно

...
Световната купа на ФИФА отдавна е повече от най-важното футболно
Коментари Харесай

Топ 5 реклами за Световното в Катар: Римейк на Toy Story, учени създават Footballverse и още

Световната купа на ФИФА от дълго време е повече от най-важното футболно съревнование. Първенството е и мотив огромните компании да показват вдъхновяващи истории в рекламите си, които ще се помнят с кинематографично качество, непредсказуемост, халюцинационен комизъм и специфичните резултати.

Подбрахме петте най-хубави рекламни клипа за Световното по футбол през 2022, които впечятляват с хрумвания, осъществяване, комични обстановки и звездни участници.

Bleacher Report " Unreal World Cup "

Bleacher Report - уебсайт, профилиран в спортни разбори и мнения, употребява носталгията по 90-те години на предишния век, с цел да разпространява своя метод на отразяване на събитията от Катар 2022. С началото на шампионата откритият в Сан Франциско уебсайт пусна занимателна реклама, в която се виждат играчки на Меси и Роналдо, принадлежащи на млад футболен почитател.

В знак на респект към класиката на Pixar " Toy Story ", откакто младежът напуща спалнята си, играчките оживяват и настава безпорядък.

Дори да не сте огромен почитател на футбола, ще признаете, че този клип е шедьовър.

Nike " Footballverse "
Агенция: W+K

В навечерието на Световното Nike развълнува почитателите с " Footballverse ". Екип учени в заснежена планина в Швейцария имат вяра, че разрушили времеви код и са основали свят, в който футболни митове, минали и сегашни, могат да се състезават едни против други. Краткият филм включва куп футболисти, спонсорирани от Nike - Алекс Морган, Кристиано Роналдо, Килиан Мбапе, Роналдиньо и Сам Кер.

Coca-Cola " Believing is Magic "
Агенция: M&C Saatchi

Coca-Cola си партнира с именития лондонски бръснар Марк Макивър, прочут като SliderCuts. Той е виновен за прическите на Антъни Джошуа, Джанет Джаксън, писателя Реджи Йейтс и рапъри като Стормзи и Тини Темпа.

За акцията Coca-cola и Макивър оферират безвъзмездни подстригвания на футболни почитатели. В подмяна ентусиастите би трябвало да дадат заричане в жанр: " Ако еди-кой си тим завоюва, ще направя това ". Някои от поръчките на хората включват промяна на второто им име с това на обичания състезател, пазаруване на петдесет футболни топки за почитатели, които не могат да си го разрешат или връщане назад към футболните тренировки.

Fox Sports " The Most Wonderful Time of the Year "
Агенция:Hungry Man Productions

Звездата от паметния сериал " Mad Men " Джон Хам играе ролята на Дядо Коледа, само че той надалеч не е единственото известно лице в акцията на Fox Sports - коледната кралица Марая Кери, футболната легенда Том Брейди и актрисата Ели Кемпър също са част от занимателния виодеклип.

Puma " Fearless "
Агенция: LaFourmi

Рекламата на Puma е направена взаимно с организацията Football Obsessed Teens. Виждаме Неймар младши, Антоан Гризман и Мемфис Депай, плюс по-младите играчи Никита Парис, Кристиан Пулишич и Ромео Бекъм. Клипът – композиция от спорт, мода, музика и младежка просвета – стартира в рейс, където един от младежите загатва „ безстрашното “ положение на мозъка на Неймар младши по време на игра. Тази дума резонира измежду компанията и оживява през целия филм.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР