Световната футболна централа също се зае с набралия популярност скандал

...
Световната футболна централа също се зае с набралия популярност скандал
Коментари Харесай

ФИФА също погна шефа на испанския футбол

Световната футболна централа също се зае с набралия известност скандал с президента на Кралската футболна федерация на Испания Луис Рубиалес. От ФИФА оповестиха, че са почнали дисциплинарна инспекция на дейностите на Рубиалес по време на финала на Мондиала за дами в Австралия и Нова Зеландия, който беше извоюван от испанките. 

Както е известно, въпросният мъж целуна по устните футболистката Джени Ермосо, като това стана очевидно без нейното предпочитание. Освен това, при насладата си от триумфа, Рубиалес демонстративно се хвана за чатала, а това се случи в ложите на стадиона.

В тази връзка в този момент ФИФА ще ревизира дали босът на испанския футбол е нарушил точка 13 от дисциплинарния кодекс, отнасящ се за феърплей и неприятно държание от страна на публични лица на мачовете.

Иначе прокуратурата в Испания беше сезирана за вероятно полово посягане от страна на Рубиалес поради въпросната целувка. За на следващия ден (петък) е планувано съвещание на Изпълкома на футболната централа, на което ще се преглежда казусът с президента.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР