В тениса това е известно като врата на зрителя“. Напред

...
В тениса това е известно като врата на зрителя“. Напред
Коментари Харесай

Anglo American се нуждае от бързо раздяла, за да се поправи с инвеститорите

В тениса това е известно като „ врата на фена “. Напред и обратно в опита на BHP да завоюва конкурентния миньор Anglo American е задоволително, с цел да накара вложителите да разтрият тиловете си. Последният изстрел на Anglo от вторник - проект за раздробяване, с цел да се концентрира групата върху мед, желязна руда и хранителни субстанции за културите - заслужава тяхното внимание.

Пазарите подцениха обещанието на шефа на Anglo Дънкан Уанблад да сътвори по-печеливша, богата на парични потоци компания, като акциите й леко паднаха, защото възходящата награда за усвояване спадна. И въпреки всичко фактът, че Anglo най-сетне се е захванал да почисти своята объркана конструкция и прекомерно необятен микс от артикули, би трябвало да е нещо положително.

Преструктурирането на Wanblad би направило Anglo експерт по медта. Повече от половината от неговата проформа ebitda ще пристигна от аления метал през 2026 година съгласно оценките на Visible Alpha. Той възнамерява да продаде металургичните въглищни мини на миньора, най-до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР