Световна слава, хит след хит, турнета и тълпи от фенки...

...
Световна слава, хит след хит, турнета и тълпи от фенки...
Коментари Харесай

Джон Бон Джоуви и тайните на една голяма любов

Световна популярност, шлагер след шлагер, турнета и тълпи от последователки... Представата ни за живота на рокаджиите е надалеч от идилията на фамилията и дългите връзки. Но Джон Бон Джоуви постоянно може да ни обърне визиите за живота.
 Джон Бон Джоуви, Джес Бонджиови, Hampton Water и осъществяването на артиста в Tik Tok
С какъв брой бутилки вино разполага Джон Бон Джоуви

Единствената аудитория на артиста

Любовната история със брачната половинка му Доротея стартира още в ученическите години и продължава цели 40 години. Обичта им е дълбока, връзката – постоянна, а брачната половинка си той назовава своя канара.

Те се срещат още в гимназията. „ Почувствах се притеглен от нея в мига, в който я видях преди 40 години, и това в никакъв случай не се промени ", признава Джон Бон Джоуви пред списание People. А Доротея упорства, че е знаела през цялото време, че нещата посред им ще се получат, тъй като има усет за сходни неща.

 Снимка 498621

Женят се по-късно, през 1989 година, и имат четири прелестна деца - Стефани, на 27 години, Джеси – на 25, Джейкъб – на 18 и Ромео - на 16.

А на въпроса на списанието каква е тайната на дългия им и благополучен фамилен живот Джон Бон Джоуви дава отговор, че това е взаимното почитание. " Ние израснахме и пораснахме дружно. И в действителност доста се харесваме ", добавя още рок звездата.

Музикантът продължава да работи интензивно, а на 2 октомври излиза албумът му „ 2020 “. Той е безапелационен, че точно бракът му е оказал помощ да остане крепко стъпил на земята, макар славата и триумфите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР