Светослав Вуцов отпадна изненадващо от групата на Славия в навечерието

...
Светослав Вуцов отпадна изненадващо от групата на Славия в навечерието
Коментари Харесай

Иван Колев: Вече работим по селекцията, Вуцов има проблеми

Светослав Вуцов отпадна изненадващо от групата на Славия в навечерието на дуела с Арда. Белите победиха с 1:0 след гол на Тони Тасев и по този начин стопираха пропадането си.

Столичани бяха спечелили единствено в първия кръг против Етър на „ Ивайло “ – 1:0.

После подредиха 2 равенства и цели 8 загуби, смениха и треньора Хосе Мари Бакеро с Иван Колев.

След паузата през септември Вуцов се завърна под рамката след интервал на интервенция и възобновяване. Младият пазач пази в 4 мача – с Локо Сф (1:2), с Локо Пд (0:2), с Левски (0:2) и с Пирин Бл (1:1). Очакваше се да излезе и против Арда. Титуляр обаче бе Николай Кръстев, а ветеранът Георги Петков седна на пейката.

„ Светльо е значим състезател за нас. Просто още има проблеми. След травмата към момента не е подготвен и взехме решение да не рискуваме с неговото включване още веднъж. Да, пази в четири следващи дуела преди този момент, само че бъдещето е по-важно от дадения миг. Дано в този момент в паузата за националните тимове да поработи и да се взъстанови напълно “, сподели пред „ Тема Спорт “ старши треньорът на Славия Иван Колев.

Решението е в действителност необичайно и буди подозрения, откакто младият вратар бе под рамката в последните 4 дуела и нямаше индикации за нови проблеми.

Дали нещата са свързани или не, само че договорът на сина на Вили Вуцов със Славия е до юни 2024-а. От януари той ще е свободен да договаря с други клубове.

„ Вече работим по селекцията. Гледаме играчи. Нуждаем се от промени, от доста неща. Чака ни работа. Хубаво е, че победихме Арда. Да свалим напрежението. Серията без победа ни тежеше “, добави експертът.

Той бе безапелационен, че белите няма да гостуват на Янтра за Купата в този момент в паузата.

„ Няма по какъв начин да стане. Имаме много национали в разнообразни гарнитури. Имаме и проблеми. Поради тази причина няма да играем и контрола “, безапелационен бе Колев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР