Светлината във вас, разберете каква е тя, като изберете един

...
Светлината във вас, разберете каква е тя, като изберете един
Коментари Харесай

Светлината във вас – изберете огън и разберете каква е тя!

Светлината във вас, разберете каква е тя, като изберете един пламък!

Всеки човек е като пламък, всеки има своя специфична светлина, която го отличава от всички останали, само че най-важното е, че няма две идентични светлини. Има огромни и дребни светлини, светлини с разнообразни цветове.

Има хора, които имат спокоен огън, има и хора с вилнеещ огън, който разпръсква искри в разнообразни направления.

Има свтлини, които не греят, има и такива, които изгарят от предпочитание и нищо не може да ги спре.

Разгледайте деликатно изображението по-долу и изберете пламъка, който смятате, че ви показва най-добре. Отговорът ви ще уточни светлината, с която светите.

Номер 1
Ако сте избрали него, това значи, че сте откровен човек. Блестите със личната си светлина и не се интересувате от мнението на някой различен. Някои ви се възхищават, други се отвръщат, без да ви схващат, само че това няма значение за вас. Силата ви е да бъдете себе си и никой различен. Никога не позволявайте мнението на другите да угаси вашата светлина!

Номер 2
Ако от всички препоръчани варианти за пламък, сте избрали този, това значи, че сте изобретателна, прочувствена и доста любопитна персона. Обичате да изследвате света, да се забавлявате. Разпространете своя възторг към тези, които схващат и одобряват вас и вашия мироглед за живота.

Номер 3
Ако огънят, с който се асоциирате е номер 3, вие сте мечтател. За вас най-важното на този свят е да извършите всичко, с цел да станете по-добри. Винаги защитавате слабите. От разстояние светлината ви може да наподобява слаба, едвам забележима от доста други. Но когато някой се приближи до вас, вашият пламък незабавно го стопля. Тези, които ви познават, знаят че постоянно оставяте отпечатъка си върху живота на тези хора, с които се срещате.

Номер 4
Вие сте буен човек, който обича да дава и получава обич. Винаги давате най-хубавото на всички, които се нуждаят от помощ. Ето за какво се откроявате от другите типове. Вие сте човек, който непрекъснато се раздава. Обърнете внимание на вашия пламък, тъй като от време на време раните на другите могат да бъдат толкоз дълбоки, че да го потушат.

Номер 5
Ако се идентифицирате с пламък номер 5, това значи, че сте доста интелигентен, самостоятелен и изобретателен човек. Имате доста богат вътрешен свят, макар че външно изглеждате спокоен и нехаен човек. Светлината ви не е непрекъсната и от време на време даже може да остане незабелязана. Когато се почувствате стимулирани или разберете, че сте достигнали вярното място и време, вие горите със мощ, с която доста малко хора могат да се сравнят.

Вижте още: Предсказанията на Ванга за ковид започнаха да се сбъдват

Номер 6
Вие постоянно търсите баланс. Трябва да се грижите за своя вътрешен и външен свят, да балансирате сред стабилността и приключенията. Почти постоянно държите обстановката под надзор и това прави вашата светлина приятна.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР