Светлана Гущерова разкри защо съпругът ѝ - бизнесменът Христиан Гущеров,

...
Светлана Гущерова разкри защо съпругът ѝ - бизнесменът Христиан Гущеров,
Коментари Харесай

Гущерова разкри защо любимият ѝ не я води по екзотични дестинации

Светлана Гущерова разкри за какво брачният партньор ѝ - предприемачът Христиан Гущеров, не я води по островите и из далечни екзотични дестинации, откогато двамата са дружно.

Засега двойката може да се похвали с това, че е обиколила половината Европа само със фамилния си автомобил. 
                             

Истината е, че двамата не са напускали рамките на европейския континент не тъй като младият боготаш не желае да поглези половинката си на Малдивите или Сейшелите, а тъй като има уплаха от летенето със аероплан.

Преди години Христиан нямал проблем с летенето. Отношението му към този вид пътешествия обаче тотално се преобърнало по време на едни полет.

" Причината Хриси да ненавижда самолетите е, че е преживявал доста, доста тежка турбуленция. След нея не желае и да чуе за аероплан. Затова пропущаме някои по-екзотични дестинации, само че се надявам с времето да мога да му оказа помощ да преодолее този собствен боязън и с децата да можем да отидем другата зима на топло примерно. Засега уплахата му постанова почивките ни да са в Европа - на всички места, където може да се стигне с кола ", показа нежната половинка на милионерския правоприемник пред " Телеграф ". 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР