Светлана Гущерова отново прикова погледите на всички към себе си.

...
Светлана Гущерова отново прикова погледите на всички към себе си.
Коментари Харесай

Обрат в живота на Светлана Гущерова. Няма да я познаете СНИМКА

Светлана Гущерова още веднъж прикова погледите на всички към себе си. След като извърши фамилния проект най-много за основаването на поколение, хубавицата още веднъж се посвети на своето най-любимо занимание - разкрасителните процедури.

Едно нещо не може да й се отхвърли на многодетната майка - " бетон " е и не протяга ръка към спринцовките с другите съставки за разхубавяване, до момента в който износва децата си, написа Шоу БЛИЦ.
-->


Но тъй като и последното - Валентина, от месец и половина радва семейството, пред Гущерова към този момент няма спънки да се завърне в кабинета на доктор Петрана Каляшева.

Известната дерматоложка най-често поставя грижи за лицето на милионерската брачна половинка, вижда се и от нейното стори в Инстаграм, написа " Хотнюз ".

Клиентки, засекли Гущерова разясняват в група за майки, че Светлана си тръгнала от кабинета на Каляшева " като нова " след намеса с артикул, който лифтира кожата на лицето.

В обществената мрежа Светлана се пусна напълно натурална, без капка грим и сподели, че не страда от ВИП-синдрома да филтрира всяка своя фотоси или стори в Инстаграм.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР