Светлана Гущерова обърна живота си на 180 градуса след срещата

...
Светлана Гущерова обърна живота си на 180 градуса след срещата
Коментари Харесай

Какво направи Светлана с Христиан Гущеров? Няма да го познае...

Светлана Гущерова обърна живота си на 180 градуса след срещата с обичания си и от палава плеймейтка стана любяща брачна половинка, грижовна майка и бизнес дама

Животът в дома на толкоз богат мъж ѝ е дал огромно самочувствие, с което по-смело да върви напред - след това да не кажете, че парите не вършат същински чудеса. С три дребни деца вкъщи родната моделка въпреки всичко съумява да откри време и да развива личен бизнес за първокласни пижами, които съгласно нея са съвършеното домашно облекло. Забелязали сме, че богатите съпруги в последно време всеобщо прибягват до бизнес точно с облекла и аксесоари - очевидно се печелят положителни пари след огромните вложения, а в това време не е толкоз огромна занимавка.
 
Щастливите родители постоянно намират време за пътувания тук-там, от които се връщат с цялостни торби с маркови дрешки - цените за тях в никакъв случай не са били проблем, тъй че самоуверено грабят и двамата. На всички фотоси в обществените мрежи можем да забележим Светлето единствено със супер първокласни дрешки на международни марки. Тук обаче друго е по-интересното, написа vbox7.

Нейният обичан Христиан в никакъв случай не е изглеждал като човек, който държи на това по какъв начин наподобява, само че след бракосъчетаването с плеймейтката нещата стоят по напълно различен метод. Като една любяща и грижовна брачна половинка Светлана държи и мъжът ѝ да носи маркови облекла и аксесоари, с цел да демонстрират всекидневно високия си стандарт на живот. В момента двамата са във Виена и от една тяхна фотография виждаме какъв брой доста Гущеров е трансформирал метода си на обличане - смяна в действителност има.
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР