Светлана Димитрова в момента ръководи маркетинг екипа на компанията Coca-Cola

...
Светлана Димитрова в момента ръководи маркетинг екипа на компанията Coca-Cola
Коментари Харесай

Effie е конкурс за ефективност и затова е от ключово значение една кампания да има ясно заложени цели

Светлана Димитрова сега управлява маркетинг екипа на компанията Coca-Cola в България, с отговорност към развиване на портфолиото от марки и е част от компанията от 2008 година. Тя има дълготраен опит в областта на маркетинговите изследвания в интернационалните компании, както и експертиза в Shopper marketing от работата си по планове на компанията Кока-Кола за Централна и Югоизточна Европа, включващи всички марки на компанията от портфолиото газирани и негазирани питиета. 

Пред вас в продължение на седмици бяха концепциите на съвсем всички организации, които оказват помощ на бизнеса да бъде ефикасен с истинска креативна връзка. В каква посока се е трансформирала работата на изобретателните екипи в организациите по ваша преценка? Какви нови трендове за описване на образни истории се пробват да развият те?

Промяната е по-скоро надграждане на трендове, които видяхме и предходната година, а те са в посока на достоверност, емпатия, положително познаване на аудиторията и залагане на хрумвания, които имат качеството да реализират резултат даже и с дребен бюджет и да се предават органично. Много мощни образци видяхме да вземем за пример в категорията “Нестопански бранш “, която е нова за състезанието. И трите поръчки, които справедливо стигнаха до финала: „ Бар за здраве “, „ Дари или купи изкуство за Украйна “ и „ Sound off “ целят да дадат публичност и да провокират деяние по тематики, които са изключително настоящи и присъстващи в общественото пространство, само че го вършат със мощна изобретателна концепция, визия и обръщение, които изпъкват. Важна причина за това е, че съумяват да разкрият и да стъпят на мощно просветление във връзка с казуса и да го разпрострат през позитивна история.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР