Свети Валентин не е истински празник на любовта, ако поне

...
Свети Валентин не е истински празник на любовта, ако поне
Коментари Харесай

Кейти Пери, Орландо Блум и едно предложение за брак навръх Свети Валентин

Свети Валентин не е същински празник на любовта, в случай че най-малко една обичана звезда двойка не ни изненада с годеж. Е, и тази година традицията не бе нарушена, а продължена от двама влюбени, които като че ли не чакахме да подхващат тази крачка.

Кейти Пери и Орландо Блум към този момент са годеници. Изпълнителката разгласява в профила си в Instagram фотография, на която (много ясно) акцентът е върху огромно и малко ексцентрично за годежен пръстен украшение - рубин и няколко диаманта в в действителност впечатляваща композиция.

Пери театралничи в компанията на Орландо Блум на фона на десетки червени балони под формата на сърце, които сигурно са били част от сантименталната изненада за Свети Валентин. А текстът към фотографията е " full bloom ", което безусловно се превежда като " цялостен подем ", само че и си е задявка с името на артиста.

Въпреки че, в случай че приемем безусловно думите на Пери, това очевидно признато с " да " предложение за брак си е същински подем на връзките сред певицата и артиста. Двамата започнаха да излизат през януари 2016 година, след което се разделиха за няколко месеца през 2017, а след това се събраха още веднъж предишния април. Надяваме се да им е било за първи и финален път с разделите.

За да няма никакви подозрения, че Пери и Блум към този момент са сгодени, майката на Кейти разгласява няколко фотоси от прочувствени миг в своя профил във Фейсбук с коментар " Вижте кой се сгоди на Свети Валентин ", написа Daily Mail.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР