Свети Валентин наближава и отново сме изправени пред дилемата какъв

...
Свети Валентин наближава и отново сме изправени пред дилемата какъв
Коментари Харесай

Какво да подарите на половинката за Свети Валентин според зодията

Свети Валентин наближава и още веднъж сме изправени пред алтернативата какъв подарък да изберем за обичания ни човек. Всеки знак от зодиака има своите желания за дарове: Някои са удовлетворени от практични дарове, използвани в семейството, други ценят сантиментални и сладки джунджурии, а трети сигурно правят оценка единствено скъпи и първокласни дарове. За да не сгрешите в избора си, научете кои са най-подходящите подобаващите дарове за всяка зодия и почерпете ентусиазъм.

Овен

Овните обичат изненадите, само че най-важното е да знаете по какво са запалени сега. Подаръкът за Овена би трябвало да е обвързван с актуалната му пристрастеност.

Телец

Телците нормално са практични и извънредно консервативни. Предпочитат нещо класическо, изпитано във времето. За мъж Телец подобаващи дарове са швейцарски часовник, а за жена - кашмирен пуловер, кожено палто, кухненски робот, тенджера под налягане. Златните бижута са печеливш избор за този знак.

Близнаци

Представителите на зодия Близнаци ще се зарадват най-вече на пътешестване до далечна дестинация.

Рак

Консервативните Раци не обичат скъпи дарове. Подходящи за тях са предметите за дома.

Лъв

Най-трудно е да изберете подарък за Лъв. Представителите на този знак обичат първокласни и съвременни дарове. Заложете на нещо скъпо и настоящо.

Дева

Девите не обичат огромни и ярки дарове, тъй като не желаят да дължат нищо на никому. Те ще оценят изисканите чанти, ръкавици и други аксесоари, както и уреди за разчистване на дома, защото държат на чистотата.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР