Свети Валентин е празникът на любовта, а виното е нейният

...
Свети Валентин е празникът на любовта, а виното е нейният
Коментари Харесай

Романтиката среща високата класа на Свети Валентин в ресторант Noah +359

Свети Валентин е празникът на любовта, а виното е нейният правилен сателит. В дни като този у нас се заражда предпочитание да избягаме от суетата в някое радушно и топло кътче, където да се отдадем на кулинарно угощение, споделяйки страстта с най-близкия ни човек. За търсещите изтънчено, само че в същото време дискретно място в сърцето на София, ние предлагаме ресторант Noah+359. 

Класическият му интериор и превъзходна кухня са всичко, от което се нуждаем в този специфичен ден. Сгушен в директната на ВМА, на ул. “Райко Жинзифов ” 4, той е безусловно на няколко крачки от топ центъра и в същото време задоволително далечен от глъчката на делника. Там началник готвачът ще ни посрещне с сантиментална вечеря, в която всяко ядене отразява сладостта на любовта.

Екипът на ресторант Noah +359 е подготвил топ меню за Свети Валентин в два разновидността, отразяващи разнообразието във усети и отчитащо желанията на другите посетители.

Първият сет е същинска ода на гурме изобилието. Започва с богата орехова салата от козе сирене, карамелизирани орехи и сушени домати, която е последвана от гъши дроб с карамел, акомпаниран с хайвер от кайсия, микс ядки и цвекло. Идва ред на порция от риба звук, поднесена със сумак, хайвер от летяща риба, талиолини с мастило от сепия, шарено чери и чипс цвекло. Десертът е разтапящ сетивата опушен бял мус с мараскини. Цената на цялото това величие е едвам 80.00 лева на човек, а споменът от вкусната храна остава дълго след края на вечерта.

За ценителите на класиката от Noah + 359 са подготвили салата цветна бурата с домати, шарено чери, олио от босилек, рукола и малдон, последвана от гъши дроб с карамел и пилешко филе за главно, което е поднесено с опушен сос маскарпоне, доматен чипс, царевичен грис, гауда и италиански подправки. Десертът е едноименният опушен бял мус с мараскини, който несъмнено ще ни накара да повторим визитата си в най-скоро време. Удоволствието коства по 68.00 лева на човек, което е прелестен мотив да посрещнем Свети Валентин и събраха му Трифон Зарезан в огромна и радостна компания, или да поканим цялото семейство на празнична вечеря.

Ние имахме щастието да дегустираме менюто на специфична предпремиерна вечер, дни преди 14 февруари и самоуверено можем да поканим читателите да се причислят към нашето кулинарно бягство в ресторант Noah +359. Гарантираме, че това ще бъде вечер, в която любовта освен се усеща, само че се пробва във всяка грижливо приготвена хапка.

Резервация на маса за Свети Валентин може да извършите още през днешния ден на тел. +359 895 005 555, или на място - гр. София, ул.   “Райко Жинзифов ” 4, в директната на ВМА, както и на уеб страницата на ресторанта на адрес www.noah359.bg.

 

Сподели:

Още от Любопитни

 Фики изпълня (СНИМКИ)

Фики изпълня (СНИМКИ)

10 фев 20:10 0 588  Лора Крумова спря диетите и се помири, че ще си остане дебела

Лора Крумова спря диетите и се помири, че ще си остане дебела

10 фев 19:50 0 770  Иранецът Фарид Джафари изрита Айлин от живота си като мръсно куче

Иранецът Фарид Джафари изрита Айлин от живота си като мръсно куче

10 фев 19:40 0 973  Христо Стоичков ще журира „ Като две капки вода “

Христо Стоичков ще журира „ Като две капки вода “

10 фев 19:30 0 273  Майли Сайръс с прочувствено прощаване на премиите

Майли Сайръс с прочувствено прощаване на премиите " Грами " (Какво се случва със звездата?)

10 фев 14:47 0 1351  Фенската маса на „ Стани богат “ си заформи пикантен спор

Фенската маса на „ Стани богат “ си заформи пикантен спор

10 фев 13:00 0 6153

Коментирай

Име * Email Коментар *

0 Коментара

Най-четени Най-коментирани
Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР