Светът стана по-здравословно място в резултат на мащабния срив на

...
Светът стана по-здравословно място в резултат на мащабния срив на
Коментари Харесай

Едуард Сноудън: Един хубав ден Фейсбук спря и светът стана по-здравословно място

Светът стана по-здравословно място вследствие на огромния срив на Фейсбук, сподели някогашният чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ Едуард Сноудън.

„ Фейсбук и Instagram загадъчно стопират и един прелестен ден светът става по-здравословно място “, написа Сноудън в Twitter.
 Сноудън: Шпионажът на политици с израелски програмен продукт е събитието на годината Сноудън: Шпионажът на политици с израелски програмен продукт е събитието на годината
Намерилият леговище в Русия някогашен американски чиновник на Агенцията за национална сигурност Едуард Сноудън разгласи обявата за употребява...

В понеделник потребителите на Фейсбук, Instagram и WhatsApp по целия свят оповестиха за всеобщи спирания на услугите в продължение на часове. На този декор имаше известия и за проблеми в работата на Telegram, Twitter, Гугъл и TikTok.

Според уеб страницата Downdetector, който следи спиранията на известни интернет запаси, потребителите на Фейсбук, Instagram и WhatsApp в разнообразни страни са се оплакали от огромни сривове в услугите. 

Социалната мрежа Фейсбук е учредена през февруари 2004 година от 19-годишния тогава американски студент Марк Зукърбърг. Централата се намира в Менло Парк (Калифорния). Фейсбук има също услугите Messenger, WhatsApp и Instagram.

Фейсбук and Instagram go mysteriously offline and, for one shining day, the world becomes a healthier place.
— Edward Snowden (@Snowden)

 Зукърбърг се извини за срутва на Facebook Зукърбърг се извини за срутва на Facebook
Създателят на Facebook- Марк Зукърбърг направи публично известие, с цел да оповести, че Фейсбук, Instagram, WhatsApp и Messenger още веднъж...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР