Светът ще се сблъска с още една пандемия и сега

...
Светът ще се сблъска с още една пандемия и сега
Коментари Харесай

Байдън предупреди света за нова пандемия

Светът ще се сблъска с още една пандемия и в този момент управляващите на страните ускоряват напъните си в битката против COVID-19. Tова предизвестие насочи президентът на Съединени американски щати Джо Байдън, говорейки на срещата на върха сред Съединени американски щати и Африка.

Държавният лава направи и гаф, до момента в който говореше за ковид, като го прекръсти от „ коронавирус “ на „ гловид “.

Според американския водач Съединени американски щати са доставили 231 милиона дози ваксини на 49 африкански страни и са вложили в производството на медикаменти на този континент. Той също по този начин сподели, че партньорствата сред Съединени американски щати и африканските страни ще бъдат " ключът към триумфа " за целия свят.

По-рано този месец Байдън още веднъж оплете езика по време на церемония вечеря в Белия дом. Тогава той назова Франция „ Франк “, говорейки в наличието на френския президент Еманюел Макрон. През ноември пък по време на срещата на върха на АСЕАН в Пном Пен Байдън благодари на Колумбия вместо на Камбоджа за председателството на организацията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР