Светът се управлява от тайни общества, които във всеки един

...
Светът се управлява от тайни общества, които във всеки един
Коментари Харесай

Световни конспирации

Светът се ръководи от секрети общества, които във всеки един миг заформят конспирации и заприказва. Целта на тези общества като илюминати и масони е да оказват непрестанен надзор върху човечеството. Вижте някои от най-известните международни конспирации.

- Следи в небето - съгласно създателите на тайните теории, Съединени американски щати и няколко други държавни управления непрестанно разпръскват на земята отровни химикали посредством военни самолети. Привържениците на тази доктрина допускат, че следите в небето са наситени с най-различни вещества, които са нужни за осъществяването на строго секретни държавни планове.

Например - всеобщи имунизации против антракс, блокиране на слънчевите лъчи за попречване на световното стопляне, управление на климатичните условия или намаляване на мозъците на хората, с цел да им се попречи да осъзнаят и да се борят против настъпването на Новия международен ред.

Американските военновъздушни сили, несъмнено, отхвърлят тези изказвания.

- Проектът HAARP - разположената покрай Гейкона в Аляска " Програма за високочестотно интензивно облъчване на полярното небе " (HAARP) е основана за проучване на йоносферата и изследването на евентуални нови способи за връзка и наблюдаване.

Съоръжението разполага с 180 антени с височина 22 метра, които предават мощни радио сигнали, краткотрайно активизирайки посредством нагряване елементи от йоносферата.

Мнозина считат, че същинската цел на HAARP е да се сътвори оръжие под формата на мощен електромагнитен лъч, с който да се унищожават противников самолети, да се смущават вражеските радио връзки или да бъде употребен в междугалактическа война.

Други имат вяра, че задачата на HAARP е да управлява климата и да стопира развиването на страните от Третия свят, като задейства трусове и цунами.

- Нацистките НЛО-та - теориите, свързващи нацистите с окултното и тайните общества, през годините са били тематика не куп документални книги и филми. Чилийският посланик и интерпретатор на Езотеричния нацизъм Мигел Серано твърди, че Адолф Хитлер е бил олицетворение на индийския господ Вишну.

Той е пристигнал на Земята, с цел да откри арийско владичество. Хитлер и неговата Нацистка партия са употребявали Нова Швабия, с цел да споделят с Хиперборейците. А те са небесни същества, за които се счита, че са прадеди на арийската раса. С помощта на знанията, добити посредством тези връзки, нацистите създават флота от летящи чинии, които Хитлер един ден щял да употребява, с цел да придобие безспорен надзор над света.

- Кацането на Луната - това е лъжата за 30 милиарда $. Твърди се, че всичките шест задачи " Аполо " са били фалшифицирани от NASA и държавното управление. Предполага се също, че NASA е провела злополуката на совалката " Чалънджър ", тъй като се страхувала, че астронавтите на борда ще разкрият измамата за кацането на Луната.

Сред доказателствата, представени от последователите на тази доктрина, е фактът, че забитият в лунната повърхнина американски байрак се развява, макар неналичието на атмосфера или вятър.

- Зона 51 и Розуел - на 8 юли 1947 година летящ обект се разрушава покрай Розуел, щата Ню Мексико. Властите замазват случая с изказванието, че обектът е метеорологичен балон. Инцидентът е пропуснат до 1978 година, когато общественият интерес е жарък още веднъж от изявлението на майор Джеси Марсел – един от хората, които разчиствали останките от злополуката.

Той разкрива, че обектът е галактически транспортен съд и че военните са потулили случая. От падналия транспортен съд са били извадени телата на живи извънземни. Има даже изказвания, че правосъдният доктор Глен Денис е правил аутопсия на извънземно.

- Конспирацията 9/11 - тя касае терористичните офанзиви от 11 септември. Една от тях гласи, че интервенцията е била режисирана от американското държавно управление взаимно с други международни водачи. Филмът " Zeitgeist " разкрива, че администрацията на Буш е знаела за плануваните офанзиви преди те да се случат. Те са били осъществени за да се сътвори причина за Войната против тероризма и да се прикрие нейната същинска цел, а точно икономическа полза и увеличение на контрола над популацията.

Привържениците на теорията настояват, че цялостното срутване на Кулите близнаци в Манхатън не се дължи на разрушилите се в тях самолети, а е било допустимо само посредством заложени авансово експлозиви.

- Глобалното стопляне - огромни мозъци настояват, че световното стопляне е недоказана доктрина или безспорна машинация. Някои последователи на теорията настояват, че нервността за световно стопляне се подхранва за да помогне на международните водачи да реализират Новия международен ред. Други настояват противоположното, казвайки, че световното стопляне е изфабрикувано от леви радикали, за да спрат глобализацията и развиването на западната промишленост.

- СПИН - пенсионираният американски кожен лекар Алан Кантуел предлага концепцията, че вирусът на СПИН е създаден от американското държавно управление и е инжектиран на нищо неподозиращи хомосексуалисти под формата на пробна ваксина за Хепатит Б.

Подобна доктрина, препоръчана от някогашния ортодонт Ленърд Хоровиц, твърди, че СПИН е форма на биологично оръжие, създадено за американското държавно управление, чиято първична цел е била да управлява броя на популацията в Африка.

- Новият международен ред - хипотетичните кукловоди на доста от гореспоменатите конспирации стоят отпред на една сенчеста клика от разнообразни организации – Фримасони, Тристранна комисия, Билдерберг клуб. Предполага се, че те се стремят да наложат непременно свое единно международно държавно управление.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР