Светът се движи с удивителна бързина, а ние се опитваме

...
Светът се движи с удивителна бързина, а ние се опитваме
Коментари Харесай

Само 3 продукта, в които ще се влюбите

Светът се движи с удивителна експедитивност, а ние се опитваме да стъпим устойчиво в него, да се приспособяваме, да се опитаме да живеем със същата скорост или най-малко да наваксаме, с цел да не се загубим в непрекъснатите работни и фамилни задължения. В този бърз ритъм на живот даже дребните неща вкъщи имат огромно значение. Защото времето е разкош и е значимо да намерим метод да се насладим на всеки момент. Защото модерните технологии за основани в употребява на индивида, с цел да може да бъде пълностоен в домашните си отговорности и да се радва без скрупули на семейство и другари. Омекотителите за облекла се трансформират във вълшебни помощници, които ни придвижват в свят на прохлада и естетика, до момента в който се оправяме с ежедневните провокации.

е нов артикул омекотител с съсредоточена формула, който дава обещание облеклата ви да са толкоз свежи, като че ли са били сушени навън на балкона или в двора. Този артикул предлага решение, което усъвършенства ежедневния ни живот и благоденствие.

Lenor Fresh Air реализира това, посредством включване на специфична технология SolarDry™, която имитира резултата на слънцето върху мокрите облекла. Когато слънчевата светлина взаимодейства с влажните тъкани, поражда фотохимична реакция, която създава алдехиди и кетони. Тези съединения са виновни за свежия мирис, който свързваме със сушените на открито облекла. Ето за какво е значимо да употребявате препарат, който може да ви помогне да запазите свежестта на облеклата си, даже откакто са били изсушени на закрито.

 

Омекотителите Lenor Fresh Air не просто придават прелестен аромат на нашите облекла, само че и ни дават ментален и прочувствен комфорт. Подобно на музиката, ароматите имат способността да ни носят характерно въодушевление. Свежият мирис на " Fresh Wind "  предизвиква чувство за сила и динамика с морски нотки и цитрусови акценти, до момента в който " Tropical Sunset " ни води на топлите плажове с плодов мирис на любеница, пъпеш и манго. А за тези, които обичат флоралните нюанси, " Moonlight Lily " основава атмосфера на романтика и деликатност със своите лилии и ориенталски нотки.



Всяка дреха ни е обичана повече, когато я докоснем, помиришем и облечем. Ароматите на омекотителите оставят диря, която оставяме след себе си, когато минаваме през живота. Приятелите и околните ни могат да ни асоциират с избран мирис, който става част от нас. Ние се усещаме свежи и ухаещи отлично и нашата убеденост нараства, а с нея и опциите ни да реализираме огромни неща.

Така че, до момента в който препускаме в всекидневието си, да не забравяме да се любуваме на всеки дребен миг. Омекотителите за облекла ни оказват помощ да създадем приятни мемоари, да изразим себе си посредством аромата и да се усещаме чисти и сполучливи както от вътрешната страна, по този начин и извън.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР