Светът полудя по красивата Нанг, след като гръмна новината, че

...
Светът полудя по красивата Нанг, след като гръмна новината, че
Коментари Харесай

Светът полудя по Нанг, на която ѝ отнеха лекарския лиценз заради знойни СНИМКИ 18+

Светът полудя по красивата Нанг, откакто гръмна новината, че й лишават лекарския лиценз поради горещи фотоси по бикини. Феновете на хубавицата в интернет не стопират да я поддържат и декларират, че би трябвало да си търси правата до дъно.

Самата Нанг написа, че ще намери и други сходни случаи, с цел да потвърди, че не е грях да си хубав и да сбъдваш фантазията си.


Една от най-хубавите ученички от междинното учебно заведение в Миянма - Нанг Мве Сан изпълнила волята на родителите си и влезнала в медицински университет. Но в този момент целият й труд може да отиде напразно.

На 22 години Нанг станала квалифициран експерт, след което посветила добросъвестно четири години на лекарската си процедура.



Но в действителност момичето имало напълно друга фантазия - желала да стане модел, написа The New York Times.

Преди две години тя сменила бялата престилка с бикини и искрено долни дрехи и почнала да разгласява свои разголени фотоси в обществените мрежи. Постепенно хубавицата се сдобила с над 103 фена в инстаграм и към 540 хиляди във Facebook.



Лекарското общество обаче не харесало сходни знойни фотоси. Те ги сметнали за опорочаващи специалността и ги определили като "разстройство на държанието ". Оправили и предизвестие към момичето.



Момичето въобще нямало желание толкоз елементарно да се откаже от фантазията си да бъде модел и пренебрегнала съвета на сътрудниците си и скоро реакцията им не закъсняла. Медицинският съвет на Миянма взел лекарския лиценз на 29-годишната Нанг, като по този метод свел до нула годините, отдадени на специалността.





Моделката нарекла това сексизъм и има желание да апелира решението на съвета, с цел да може да си получи лиценза назад.
По думите на Нанг сега тя заработвала доста повече, в сравнение с като лекарка и счита работата си на модел за "своя пристрастеност ".
И въпреки всичко момичето имало желание да се върне към медицината, когато завърши с кариерата си на модел.



"Ще се старая с всички сили да си върна лиценза, тъй като изгубих доста време и се трудих употито да го получа. Моето тяло - моите правила ", споделя Нанг.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР