Грег Шепърд е принуден да отвърне на удара в Били

...
Грег Шепърд е принуден да отвърне на удара в Били
Коментари Харесай

Били Фейърс в яростна кавга със съпруга си Грег Шепърд, докато той я напада за „приказване на глупости“

Грег Шепърд е заставен да отвърне на удара в Били и Грег: Семейните дневници в четвъртък, когато Били Фейърс се изправя против брачна половинка си по отношение на неналичието му на домашни отговорности.

34-годишната някогашна звезда от TOWIE се завръща за нова серия от нейното хитово риалити шоу ITVBe със брачна половинка Грег и трите им деца Нели, Артър и Марго. В извънреден клип, получен от Mirror от втори епизод, Били и Грег разискват отговорностите към къщата, което кара Били да се изправи против Грег по отношение на някои от държанията му.

Създавайки таблица със отговорностите, в която изброява облеклата в кошчето за пране, Били майтапи Грег: „ Всъщност би трябвало да научиш и това, с цел да бъда почтен. Ще ти кажа какво друго би трябвало да научиш, до момента в който го върша, пущам водата в тоалетната! " Грег обаче е ужасяващ от обвиняването, до момента в който отвръща: „ Винаги пущам водата в тоалетната! Какво говорите? Говорите нелепости! Може да не го върша измежду нощ, защото не желая да разсънвам никого нагоре. "

Въпреки това, Били показва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР