Светът отдава искрена почит на легендарната певица Тина Търнър, която

...
Светът отдава искрена почит на легендарната певица Тина Търнър, която
Коментари Харесай

Светът се прекланя пред Тина Търнър: Марая Кери, Елтън Джон и Байдън със силни думи

Светът отдава откровена респект на именитата певица Тина Търнър, която умря на 83 години, след дълго боледуване. Съвсем справедливо тя си завоюва името " Кралица на рокендрола " поради неизчерпаемата си сила на сцената и неподражаемия си глас.

Почитта си към музикалната легенда показват световноизвестни персони като Даяна Рос и Марая Кери, която назова Търнър " ентусиазъм за дамите на всички места ".

Легендарния рокаджия Мик Джагър също разгласява покъртителен пост в обществените мрежи. " Толкова съм печален от гибелта на моята прелестна другарка Тина Търнър. Тя беше в действителност извънредно надарена изпълнителка и певица. Тя беше вдъхновяваща, топла, занимателна и великодушна. Тя ми оказа помощ доста, когато бях млад и в никакъв случай няма да я не помни ", написа той в Twitter.

Сър Елтън Джон я дефинира като " недосегаема ".

Американският президент Джо Байдън написа, че Тина Търнър е неповторим за цяло потомство гений, който е трансформирал музиката на Америка.

" Просто най-хубавата. Музикалната легенда Тина Търнър блестеше на сцената и в сърцата на милиони като Кралицата на рокендрола. Наследството ѝ ще живее постоянно измежду звездите ". Това написаха от НАСА в Тwitter след новината за кончината на певицата. 

Тя оставя след себе си безконечни шлагери като Proud Mary и The Best, с които са израснали милиони почитатели от няколко генерации по целия свят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР