Светът на богатите и този на бедните рядко се засичат

...
Светът на богатите и този на бедните рядко се засичат
Коментари Харесай

Цинизмът на милионите! Истината на баща и син Гущерови! И за едни други баща и син...

Светът на богатите и този на бедните рядко се засичат в пресечна точка. Или най-малко в България! Доказаха го татко и наследник Гущерови с циничното си и бездушно държание. Запоят прераснал в гонене и приключил с боричкане на патрулка изкрещя неписаното родно предписание: " За кокошка няма амнистия, за милиони няма закони ".

Само няколко часа престой в районното и милионерското синче Християн още веднъж потъна в лукса на прелестния си палат в полите на Витоша. А новото му силиконово украшение към този момент цялостни жълтите медии с истории за блясъка на бъдещия годеж.

" Какво е станало, огромна работа " , перчи се от Виена милионерът Добромир Гущеров, вместо да се извини за постъпката на сина си или просто да замълчи.

Това е единият свят. Светът на милионите.

Запознайте се в този момент със смелия млад българин Ники и татко му Димитър от Ямбол.

Тяхната история напълно не е толкоз пикантно-бляскава като тази на татко и наследник Гущерови.

Ники няма 20 години, само че се бори да избави живота на баща си Митко, който е поддържан единствено с помощта на хемодиализния уред.

За да спести пари за трансплантацията на бъбрек болният татко работи като строителен служащ. Бъхти се и нощно време, макар риска.

Попитан на какъв желае да е синът му, Димитър дава отговор: " Честен! " , а очите му се навлажняват...

За присаждане на нов бъбрек в елитна турска клиника са нужни 28 000 $. Толкова колкото пръска за няколко вечери по нощните заведения Гущеров-младши. Или просто колкото чифт силиконови цици.

" Какво е станало, огромна работа ", несъмнено би споделило богатото татенце от висотата на кулите с пари.

Добре е да си напомни тези думи, когато един ден усети по какъв начин синчето му е прахосало фамилното имане и като нищо го бутне в някой старешки дом, само че не във Виена, а в Перник.

Едва тогава може да осъзнае каква нелепост е изрекъл, в случай че не е прекомерно късно...

Ивайло КРАЧУНОВ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР