Светът и ние“ е новото предаване на БНТ 1 за

...
Светът и ние“ е новото предаване на БНТ 1 за
Коментари Харесай

``Светът и ние`` - новото предаване на БНТ 1 за международна политика |

„ Светът и ние “ е новото предаване на Българска национална телевизия 1 за информация, коментар и разбор на интернационалната политика.

Излъчва се всеки работен ден от 16:40 до 17:00 ч. по Българска национална телевизия 1. Евгения Атанасова-Тенева и Йоана Левиева-Сойър са лицата на 20-минутния формат. С опита си на публицисти, водещи и продуценти на вести, излъчвания и филми по Българска национална телевизия двете дами още веднъж се посвещават на интернационалната политика.

„ Световната пандемия от Covid-19 и разтърсванията, които донесе тя в стопанската система, политиката и всекидневния живот демонстрираха какъв брой са значими връзките сред хората в световния свят, “ декларира Евгения Атанасова-Тенева.

„ В предаването „ Светът и ние “ всеки работен ден демонстрираме по какъв начин въздействат върху нашия живот разнообразни международни събития. Как процесите на нашата планета трансформират всекидневието ни. Какво значимо се случва отвъд нашите граници, където постоянно пътуваме по работа или за забавление. Заедно с нашите сътрудници от близо и надалеч ще приближим света до феновете “, добавя тя. 

В предаването онлайн вземат участие политици, анализатори и публицисти от България и целия свят, с цел да дадат своята позиция, оценка и прогноза за събитията. Репортажите приготвят интернационалните редактори на дирекция „ Новини и настоящи излъчвания “ на Българска национална телевизия, специфичните пратеници на малкия екран в горещите точки на света и непрекъснатите репортери на малкия екран в чужбина.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР