Светът е устроен за двойки и семейства и дори много

...
Светът е устроен за двойки и семейства и дори много
Коментари Харесай

Да си сам по свой избор: 5 истории на истински хора, предпочели самотата пред връзка

Светът е организиран за двойки и фамилии и даже доста национални законодателства потвърждават това. И макар че има десетки (а евентуално и стотици) приложения за запознанства, мнозина просто избират да останат сами и са откровено щастливи от своя избор. Защо го вършат? Ето някои истории:

via GIPHY

" Аз съм на 18 година и момчетата на моята възраст желаят или просто секс, или търсят бъдещата си жена, от която да имат деца, която да се грижи за тях и да не работи ", признава 13anonymous13 пред Бъзфийд. " Към момента желая сериозна връзка, само че не и деца. Всъщност даже съм приела, че няма да имам скоро връзка, по тази причина съм се фокусирала върху живота си ".

Виж още: 5 неща, за които инфлуенсърите може би ни лъжат

" Аз съм студент на 24 година, в никакъв случай не съм имал връзка, а и не възнамерявам да имам ", декларира решително консуматор с nickname YourFavouriteBibliophilе. И споделя - когато бил на 15 година, решил, че в никакъв случай няма да се ожени. Решението било подбудено от историята на родителите му, чиито брак бил същински призрачен сън. " Това решение се свежда до желанието ми да съм самостоятелен, а си мисля, че тази независимост нямаше по какъв начин да я запазя, в случай че бях във връзка. Чувствам се удовлетворен от това, което съм и не бих трансформирал нещо, с цел да реализира някакво благополучие ".

via GIPHY

" Ставам на 30 следващата година и в никакъв случай не съм била във връзка. Не съм излизала на среща в последните 5 години и не съм си падала по никого през последните 3, тъй като главният ми фокус е да усъвършенствам живота си и да бъда щастлива ", споделя big5bang2010. " Аз съм плюс сайз, постоянно съм била, излекувала съм контузия от детството си. Вярвам, че всичко се случва с причина и че евентуално в никакъв случай няма да разберем тази причина. Затова се научих да се концентрирам върху себе си, здравето ми и да си пребивавам живота ", изяснява тя. Днес тази мацка просто се любува на времето, в което опознава себе си и това, което желае да бъде. 

Виж още: ТЕСТ: Какво знаеш за традициите на най-големите български празници?

" Тъкмо навърших 20 година и в никакъв случай не съм бил във връзка, даже не съм излизал на среща. Засега нямам нищо срещу да съм самичък и да се концентрирам върху себе си. Не изпитвам и потребността да диря непрекъснато човек за евентуална връзка ", разкриваа therockyblaze01. " Смятам, че ще стане, когато му е писано, а до тогава ще се концентрирам върху протичащото се в живота ми ".

via GIPHY

" Аз съм на 23 година и в никакъв случай не съм била във връзка ", признава и Теса Швейхофер. Причината за това - изпитвала терзания за метода, по който наподобява. " Освен това имам огромен боязън от това да не бъда отхвърлена като цяло ", добавя тя. " Искам да бъда обичаната и желая някой да си мисли, че съм красива. Понякога пък обичам да съм сама, само че като видя другар във връзка, изпитвам злоба ", споделя Теса. 

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР