Свещениците и монахините гледат порнография онлайн точно като всички останали.

...
Свещениците и монахините гледат порнография онлайн точно като всички останали.
Коментари Харесай

Папа Франциск: Монахините също гледат порно, но това отслабва духа

" Свещениците и монахините гледат порнография онлайн тъкмо като всички останали ". Това разгласи папа Франциск пред духовници и семинаристи, учещи в Рим, когато го попитаха по какъв начин цифровите и обществените медии би трябвало да се употребяват най-добре.

Папата насочи остро предизвестие против порнографията в интернет, наричайки я прелъщение, което „ отслабва свещеническото сърце “.

„ Това е недостатък, който имат доста хора, доста миряни, доста мирянки, а също и свещеници и монахини. Дяволът се намесва по този метод “, сподели Франциск в понеделник, представен от международните медии. „ Не приказвам единствено за престъпна порнография, като корист с деца: това към този момент е изродяване. Но за „ по-нормалната “ порнография “, продължи той.

„ Казвам ви, това е нещо, което отслабва духа “, изясни папата.

85-годишният глава на Римо-католическата черква беше запитан от семинарист дали поклонниците би трябвало да употребяват технологиите на актуалния свят, като мобилни телефони.

„ Трябва да ги употребявате единствено с цел да помагате и да поддържате връзка “, отговори Франциск.

Той стщо по този начин предизвести против обсесивното гледане на вести и слушане на музика, което отвлича вниманието от работата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР