Свещеник към Старозагорската митрополия в област Хасково на възраст 50

...
Свещеник към Старозагорската митрополия в област Хасково на възраст 50
Коментари Харесай

Гнусно светотатство: 50-г. свещеник разпространявал детско порно в Хасковско

Свещеник към Старозагорската митрополия в област Хасково на възраст 50 години е упрекнат от Хасковската районна прокуратура за разпространение на нецензурен материали с присъединяване на лица, които наподобяват на ненавършили 18-годишна възраст, оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване, съобщи БЛИЦ.бг.

Мъжът е бил арестуван от чиновници на Главна дирекция " Борба с проведената престъпност " на 12 октомври 2023 година откакто е засечен да популяризира нецензурен материали.

Установено е, че от март 2023 година до октомври 2023 година е разпространявал посредством мобилни приложения порноматериали - фотоси и видеоклип с присъединяване на лица с неустановена идентичност на забележима възраст под 18 години.

При осъществените претърсвания тук-там, които е обитавал, са конфискувани един портативен компютър и два мобилни телефона със фотоси и видеоклипове с порнографско наличие.

Обвиняемият е арестуван за период до 72 часа. По делото се правят дейни дейности по следствието – разпити на очевидци, огледи на материални доказателства. Предстои назначение на експертизи, допълват от прокуратурата.

Предишният сходен случай в района бе в края на ноември предходната година, когато в Хасково в границите на национална акция бе арестуван 44-годишен мъж, който бе махленски за предпазване и разпространяване на фотоси и видеоклипове с непристойно наличие с присъединяване на деца.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР