Свещеник изгони дете аутист от църквата на Троянския манастир “Успение

...
Свещеник изгони дете аутист от църквата на Троянския манастир “Успение
Коментари Харесай

Грозно! Свещеник изгони дете аутист от храма

Свещеник изгони дете аутист от църквата на Троянския манастир “Успение Богородично ” в навечерието на Рождество. Грозната сцена се разиграла на метри от чудотворната икона на Богородица Троеручица, описа в профила си във фейсбук майката на 5-годишното момиченце - Кристина Борисова, представена от 24 часа.

Малката Емма е с диагноза генерализирано разстройство от аутистичния набор. Именно по тази причина майката желала да се допре до чудотворната икона, пред която хората се молят за здраве и излекуване. Но на 16 декември се натъкнали на йеромонах Георги, който жестоко ги изгонил, тъй като детето “вика и крещи ”. Кристина изяснява още, че в нормални обстановки Емма се владее.

Тя е снимала арогантната сцена, неприемлива за българската черква, и е качила клипа към поста си. В него ясно се виждат заплашителните жестове на монаха и се чуват думите: “То е детенце, но вика, вика и крещи! ”, “Недей да ме снимаш, слушаш ли к’во ти споделям, ще те изпердаша! ” (Тук се вижда опит да бъде ударен индивидът с телефона - б. а.), “Айде да си ходите! ”.

Още по тематиката четете ТУК

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР