Свещеник е посетил сградата на БФС във вторник по обед,

...
Свещеник е посетил сградата на БФС във вторник по обед,
Коментари Харесай

Боби Михайлов извика свещеник в БФС, за да направи молитва против уроки

Свещеник е посетил постройката на БФС във вторник по обед, където е прочел молитва срещу уроки, научи.

Всички чиновници на футболната централа е трябвало да участват, а свещеникът е поръсил присъстващите със здравец и светена вода.
Не е ясно каква е тъкмо повода за това деяние от страна на управлението на футболната централа.
В християнството под „ уроки “ се схваща общо неразположение, породено от външно влияние на завистливи, злостни и злонамерени хора.

Припомняме, че БФС изиска от УЕФА квалификационният мач България – Унгария за Европейското състезание на 16 ноември да се организира в Пловдив, вместо в София, както беше в началото оповестено, заради риск за сигурността на българската федерация.

С оглед на изключителните условия УЕФА също одобри организацията на мача при закрити порти, тъй че срещата ще се организира без почитатели.

Унгарската футболна федерация научи със страдание за смяната, която доста засегна програмата на тима и осведоми почитателите, закупили билети за мача, че несъмнено ще възвърне цената на билетите и макар че решението не е взето от унгарската асоциация, също по този начин се извинява на унгарските почитатели, които възнамеряват да пътуват до мача, за породеното неудобство
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР