Сватбените и траурните агенции не са получавали конкретни препоръки от

...
Сватбените и траурните агенции не са получавали конкретни препоръки от
Коментари Харесай

Сватбените и траурните агенции без конкретни препоръки за своята работа

Сватбените и траурните организации не са получавали съответни рекомендации от управляващите за организацията на своята работа. До момента не е неразрешено провеждането и на двата ритуала, откри инспекция на " Хоризонт ".

Притесненията на сватбените организации са, че ритуалите може да бъдат отсрочени в идващите месеци. За Галя Вачева първата анулирана женитба е за месец април.

" Чужденците, които идват от другите страни, които би трябвало да закупят билети за лятото, също да има отлив. На нас над 70 % от сватбите ни са задгранични. Би следвало да чакаме, че ще бъдат анулирани ".

Остава оптимизмът, че изключителното състояние ще премине. Ана Баянцелиева споделя, че можем да сключим цивилен брак и онлайн.

" Спазваме всички инструкции и си стоим в къщи. Всеки малко самичък си интерпретира изключителната обстановка в страната и преценя по какъв начин да работи или търси информация ".

Църковните ритуали към момента се организират. До момента няма безапелационна възбрана за траурни услуги, споделя експерт, поискал анонимност. Вземат се и всички защитни ограничения.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР