Сватбата на Надежда Левкова и Димитър Мицков оживи петричкото Коларово.

...
Сватбата на Надежда Левкова и Димитър Мицков оживи петричкото Коларово.
Коментари Харесай

Преди пет години Надежда даде голямо обещание! Изпълни го днес - на сватбата си, за която всички ще говорят дълго време

Сватбата на Надежда Левкова и Димитър Мицков оживи петричкото Коларово. Цялото село придружи младоженеца до дома на булката. Венчавката се извърши според църковния канон в храма на селото и бракът на Надежда и Димитър бе блажен от локалния духовник, който им пожела дълъг и благополучен фамилен живот. На сватбата участваха и състудентите на булката от ЮЗУ.

Още преди година на абсолвентския си бал Надежда срещнала своите сътрудници с избраника си Димитър, с който са дружно от 5 години. Тогава тя се зарекла пред всички присъстващи, че ще предложения целия курс на сватбата си през 2017 година Така година по-късно тя извърши обещанието си и нейните другари от благоевградския университет бяха един до друг с нея в един от най-вълнуващите дни в нейния живот.

Като историк Надежда избра да направи сватбените си фотоси не къде да е, а на основно за цялата българска история място – Самуилова цитадела, където през 1014 година армията на Василий II побеждава и след това ослепява воините на българския цар Самуил.

Граждански брак младоженците подписаха в комплекс край село Ръждак, а веселбата продължи до ранни зори.

Източник: struma.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР