Сватбата, която чакахме от 20 години, или тази, за която

...
Сватбата, която чакахме от 20 години, или тази, за която
Коментари Харесай

5 звездни двойки, които си казаха „да” през 2022-ра

Сватбата, която чакахме от 20 години, или тази, за която всички родственици на булката се облякоха с Dolce & Gabbana - с какво ще запомните 2022-ра, в случай че следите сантименталните връзки на звездите?

Определено след пандемията това бе година отбелязала „ сватбен взрив ”. Ето и 5 от най-обсъжданите двойки, които подписаха брак през изтичащата година.

След като в началото се сгодиха през 2002 година, след това разделиха през 2004 година, и сътвориха фамилии с други сътрудници, Бен Афлек и Дженифър Лопес се възползваха оптимално от своя втори късмет и най-сетне си споделиха „ Да! “ през 2022 година, два пъти!

Първата замяна на клетви бе на 16 юли в брачен параклис в Лас Вегас. След това, месец по-късно,  те още веднъж се врекоха във честност един към различен на обилна гала в имението на Афлек в резервата Хамптън Айлънд в Джорджия.

 
               

„ Наистина искахме да превърнем този благополучен мотив в дребен и хубав миг със фамилията и приятелите “, сподели Бритни пред Vogue за интимната си женитба в дома й в Ел Ей през юни. Като измежду присъстващите другари бяха Дрю Баримор и Парис Хилтън, както и  Мадона, Селена Гомез, Will.i.am и Донатела Версаче.  

Поп иконата отпразнува свободата си седем месеца след края на дългия интервал, в който неин настойник бе татко ѝ, като най-сетне се омъжи за колегата си от 2016 година, фитнес модела и артист Сам Асгари. Церемонията беше на 9 юни в дома им в Лос Анджелис в Таузънд Оукс.

 
               

Кортни Кардашиян и Травис Баркър

На 22 май риалити звездата и  и барабаниста на Blink-182 подписаха брак на женитба, въодушевена от La Dolce Vita, състояла се в Портофино, Италия. Всички Кардашиан носеха Dolce & Gabbana за сватбата, като италианските дизайнери също по този начин ушиха за булката неповторима  по рода си мини рокля от дантела и сатен, въодушевена от бельото от 60-те години, както и трагичен воал, който включваше религиозна иконография, повтаряща претекстовете от татуировките на младоженеца Травис Баркър. Пищното и бляскаво  празненство последваха спонтанната – и много по-небрежна – женитба на двойката  в Лас Вегас предходния месец, за която булката и младоженецът носеха неговите и нейните кожени якета.

 
               

Кирстен Дънст и Джеси Племънс

Кирстен Дънст и Джеси Племънс, които на екрана 2 пъти влязоха в ролята на щастливи съпрузи, най-сетне взеха решение да легитимират връзките си в действителния живот - след шест години и две деца. Двамата започнаха връзката си през 2016 година, откакто се срещнаха на снимачната площадка на сериала „ Фарго “, година по-късно се сгодиха, а през 2018 година се роди първото им дете Енис Хауърд, вторият им наследник Джеймс се роди през май 2021 година

 
               

Тази женитба в Плм Бийч  определено бе измежду светските събития на годината, събрало „ холивудски играчи ” като  Рашида Джоунс, Кирнан Шипка и Ева Лонгория, спортни величия - Винъс и Серена Уилямс, както и Гордън Рамзи  и момичетата от Spice Girls.  Гордата майка на младоженеца блестеше  в металическа  рокля по личен дизайн. За церемонията булката избра изящна рокля на Valentino – подготвяна съвсем година от персоналния ѝ стилист и дизайнера на стилната къща Пиерпаоло Пичоли и неговия екип.

Дали това се отрази зле на връзките сред Виктория и Никола? Изборът ѝ да носи на рокля от италианския фешън колос, а не от марката на Виктория и е бил  приет „ безпроблемно “, сподели булката пред Vogue преди огромния си ден.

 
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР