Сватбари решиха да спретнат българско хоро по средата на булевард

...
Сватбари решиха да спретнат българско хоро по средата на булевард
Коментари Харесай

Вижте какво направиха сватбари на булевард във Варна

Сватбари взеха решение да подреден българско хоро по средата на бул. във Варна, видя  Varna24.bg . Празнуващите стопираха колите и завъртяха кръшно хоро, а цялото придвижване спря, с цел да погледа щастието на младите и станаха съпричастни с насладата на младите.

" Нормална женитба във Варна ", написа мъжът, качил видео във фейсбук.

Доста от коментиращите обаче не харесват това, което виждат:

" Селяния ", " Цигания ", " Откога булевардът ти стана бащиния, единствено не разбрах... И кой ти е задължен? Да бяхте се развихрили на червен светофар, само че нали, " баровците " се женят по този начин, че целия град да ги приказва. "

" Егати тъпотията!!!! Нямам думи… и си представям на опашката хора, които бързат за работа, за час за доктор, за болница, родилка с контракции, която ще ражда …. Като цяло има десетки хора, с десетки разнообразни наложителни ангажименти… нямам думи ".

" Голяма работа, три минути спрели придвижването..Ами това е прекрасен мотив, усмихне те се и им помахайте и толкоз. По-усмихнато я карайте бе хора. "

" Това е неуместно към този момент!  "

" " Тия са за санкция "

" Ето по тази причина няма да има обичаи, празници и страна, поради такива недорасли ембриони, които ги е позор да кажат от къде им е корена сиреч " жителите ", а като цяло са най-големите селяни, лека и спокойна вечер. "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР