Сватба с политик стяга Мис България 2012 Габриела Василева, узна

...
Сватба с политик стяга Мис България 2012 Габриела Василева, узна
Коментари Харесай

Мис България се жени за политик! Габриела Василева влюбена в човек на Любен Дилов

Сватба с политик стяга Мис България 2012 Габриела Василева, разбра HotArena.

Манекенката е съществено обвързана с Георги Захариев , който е измежду членовете на придвижване „ Гергьовден “. Захариев е претендент за кмет на регион „ Средец “ в София през 2015 година, бил е и общински консултант. Избраникът на миската може да се похвали със солидно обучение, учил е политически науки в Италия. Той е измежду най-доверените другари на Любен Дилов-син.

С миската са дружно от година и към този момент вършат съществени проекти за семейство. Заради гаджето си Габриела провокира злоба измежду колежките манекенки.

Двамата не стопират да обикалят света, като неотдавна посетиха Израел и Йордания. Заради връзката на Габриела със Захариев в стилните среди към този момент се шушука, че има нова мода – миските да се обвързват не с футболисти, а с политици.

Точно това направи и друга Мис България- Ваня Пенева. Красавицата има връзка с някогашния народен представител от Реформаторския блок Антони Тренчев. Дори сега двамата са на Малдивите, където Пенева отпразнува 26-ия си рожден ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР