Свързваме името на Ким Катрал най-вече с ролята на Саманта

...
Свързваме името на Ким Катрал най-вече с ролята на Саманта
Коментари Харесай

Ким Катрал в бельото на Ким Кардашиян

Свързваме името на Ким Катрал най-много с ролята на Саманта Джоунс в " Сексът и градът ". Съвсем неотдавна тя още веднъж влезе в нея, въпреки и за малко - актрисата взе участие в епизод от продължението на сериала, " Просто ей по този начин ".
 Ким Катрал и по какъв начин означи рождения си ден ден актрисата от
Ким Катрал - секси и щастлива на 67

Актрисата имаше специфичен мотив за празник

И няма по какъв начин да не признаем, че даже на 67 години Катрал продължава да излъчва същата дяволитост и съблазън, както Саманта от края на 90-те. Тя е решила да употребява до дъно тази сила и в действителност да провокира феновете си.

Ким Катрал е измежду новите рекламни лица на линията за долни дрехи на Ким Кардашиян. Виждаме я облечена в два разновидността на черна прилепнала рокля SKIMS - модел, който много припомня на роклята, с която Саманта е облечена на един от плакатите на.

На фрагмента, в който е с дълга доникъде на прасеца рокля с дълъг ръкав Катрал е седнала върху маса, а текстът гласи: " Какво считам за SKIMS? О, в действителност желаете да знаете, нали? Чувствам се фантастично в нея. "

На личния си профил в Instagram пък Ким Катрал разгласява друга фотография. Отново е върху същата маса, само че седнала и облечена в рокля на презрамки. " Всички носят SKIMS. А аз си прекарах ужасно, до момента в който сама избирах какво да облека за тази акция. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР