Сузанита ще пусне съвсем скоро нова, изцяло променена версия на

...
Сузанита ще пусне съвсем скоро нова, изцяло променена версия на
Коментари Харесай

Сузанита пуска нова версия на откраднатата „Луцифер и Буда“! Почва да пее за полицията и обясни защо си клати задните части

Сузанита ще пусне напълно скоро нова, напълно изменена версия на песента, с която стана известна – „ Луцифер и Буда “, научи HotArena.

Русокоската ще промени целия музикален план като се изключи припева. „ Песента ще излезе с доста по-готин клип, различен инструментал, различен текст. Всичко е отначало, единственото еднообразно е припевът “, показа пред Star Reporters певицата.

Тя е горда от случилото се досега, и добави: „ Скандалът или го имаш, или го нямаш, несъмнено аз го имам, тъй като цяла България сега приказва за мен. Там играя роля, демонстрирам друго лице на Сузанита “, безапелационна е ученичката, цитира „ Телеграф “.

„ Моториста без брошура подминава батко кука, но тоя батко кука повече няма да стъпи тука. Става дума за мотори, става дума за коне, аз съм Сузанита – фантазията на доста мъже “, ще се пее в новата версия на „ Луцифер и Буда “.

Парчето е стартирано отначало да се прави, защото в първото гласът й звучал подправено.

„ Доволна съм от това, което стана. Аз желаех да се приказва за мен “, споделя Сузи и изясни, че си клати задника, тъй като може и знае, че това се харесва на младите в страната.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР