Сутрешният секс е практика, която е много стимулираща за някои

...
Сутрешният секс е практика, която е много стимулираща за някои
Коментари Харесай

Сутрешен секс: 4 предимства от практикуването му

Сутрешният секс е процедура, която е доста стимулираща за някои двойки. Твърди се, че поддържа пламъка на пристрастеността жив и може да помогне за понижаване на равнищата на стрес, както и да усъвършенства настроението. 

Честно казано, няма причина да не включите тази активност в сутрините си. В последна сметка това е един от най-хубавите способи да започнете деня. 

Ако сте от тези, които избират да се разсънят по-рано и да се насладят на миг с колегата си, сигурно сте забелязали, че денят ви стартира с положително въодушевление. Днес ще ви кажем кои са другите преимущества на утринния секс.

    1. Спонтанността на момента

Без подозрение една от характерностите на утринния секс е неговата спонтанност. По това време няма нищо планувано, няма грим и красиви облекла, които да служат за съблазняване. 

Правенето на секс заран е един от най-хубавите способи да започнете нов ден. Освен това ви кара да се чувствате добре, защото това е акт, който се ражда от обич и предпочитание. Възползвайте се от тези моменти на слънчева светлина и се оставете да бъдете увлечени от инстинктите си.

    2. Много сила при пробуждане

По време на сън тялото е имало няколко часа отмора. Ето за какво силата при започване на деня е по-голяма, в сравнение с през нощта. Ако се възползвате от тази „ презаредена батерия “, с цел да имате съкровен миг, доста евентуално е той да стане по-интензивен и прелестен.

Друго преимущество на секса заран е, че стартирате деня по-спокойно. Тази активност има позитивно влияние върху мозъка и разнообразни органи на тялото.

Следователно няма по-добър метод да започнете рутината от няколко минути фамилиарност, с цел да освободите ендорфини.

    3. Изненадата

Ако вие сте този, който нормално става пръв заран, можете да изненадате колегата си с метод, който не е очаквал. Всеки подробност или фикция, която желаете да осъществите, има място при индивида, който обичате. Можете да пуснете обичаната му музика, да започнете с любящ масаж или да донесете ягоди в леглото.

При мъжете утринният секс може да е по-лесен, защото равнищата на тестостерон са по-високи тогава и нормално има ерекция при пробуждане. Разбира се времето, което ще отделите за интимности, би трябвало да бъде съобразено с графиците. 

    4. Кардио

Ходите ли нормално заран на фитнес или ви е мъчно да спортувате? Във всеки случай би трябвало да знаете, че със утринен секс можете да изгорите калории по доста прелестен метод. Това обаче ще зависи доста от определените от вас пози и какъв брой дълго ще продължите.

Сексът изгаря към пет калории на минута, тъй че по-късно можете да ги компенсирате с добра закуска , защото сигурно ще сте възбудили апетита си. Не е ли това превъзходен и здравословен метод да започнете деня и да останете във форма?

Сега, откакто знаете някои преимущества и препоръки по отношение на правенето на утринен секс, е време да го включите в всекидневието си.

Струва си обаче да запомните, че всеки ден е друг, по тази причина открийте най-подходящия миг и не спирайте да съблазнявате половинката си по разнообразни способи.

Още от създателя:

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР