Surfrider Foundation Sofia ни кани на кино вечер, която ще

...
Surfrider Foundation Sofia ни кани на кино вечер, която ще
Коментари Харесай

Кино вечер, посветена на сърфа

Surfrider Foundation Sofia ни кани на кино вечер, която ще ни придвижи на местата с най-чистите води и огромни талази. Така по-дълго ще запазим приключенския спомен за морето, океана, пясъка под краката и страстта, наречена сърф. Денят е 28-и септември, а мястото – Дом на киното. Там ще бъдат прожектирани министър председателите на два вълнуващи филмa – Proximity и White Waves.

Proximity

Това е един от най-дългоочакваните филми на сърф тема. Прожекцията ще бъде публична премиера за България и е част от цяло европейско турне. Proximity изследва деликатните взаимотношения сред хората, местата и времето, представяйки сърф икони от разнообразни генерации на разнообразни екзотични дестинации. Филмът ще бъде излъчен в оригинал, без надписи на български език.

White Waves
Замърсяването на водата е един от най-големите проблеми, с които се сблъскват всички, отдадени на сърфа. Това предизвика екипа на кино лентата да направи двугодишно пътешестване по крайбрежията на Европа и да изследва някои от аргументите за замърсяване. White Waves ще бъде прожектиран със надписи на британски език.

Билетът за двата кино лентата ще бъде 15 лева, а в случай че желаете да видите единствено един от тях, можете да си закупите билет на цена от 10 лева Можете да го извършите на касата на Дом на киното или онлайн тук .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР