Суперзвездата на АржентинаЛионел Меси говори пред репортери след снощния успех

...
Суперзвездата на АржентинаЛионел Меси говори пред репортери след снощния успех
Коментари Харесай

Меси: Преди година така и не намерих себе си, но сега се забавлявам

Суперзвездата на АржентинаЛионел Меси приказва пред кореспонденти след снощния триумф на отбора с 3:0 в контролата с Хондурас. Той призна, че сега се усеща доста по-добре в клубния си Пари Сен Жермен спрямо дебютния си сезон, а също по този начин похвали атмосферата в състава на  “Албиселесте ” преди Световното състезание в Катар, започващо през ноември.

За приспособяването си към ПСЖ

Чувствам се добре и друго спрямо предходната година. Знаех си, че ще стане по този начин, и преди съм го изтъквал. Беше ми зле и по този начин и не открих себе си. Аз обаче също чаках смяната и бях уверен, че тя ще се случи. Сега към този момент се усещам друго, тази година е друга. Започнах сезона с друго схващане и ми е комфортно в клуба и съблекалнята, както и със съотборниците и стила на игра. Истината е, че се усещам сносно. 

За атмосферата в Аржентина преди Мондиала

Имаме огромни предпочитание и неспокойствие. Все още остава малко време, само че сега би трябвало да сме добре в нашите клубове, с цел да се съберем на лагер сбора по най-хубавия метод. Ние сме също толкоз нетърпеливи, колкото хората, само че би трябвало да останем спокойни. Разполагаме с огромен състав за Световното състезание. Специален е даже, само че би трябвало да вървим малко по малко. 

Наслаждаваме се на всеки един миг, в който сме дружно, и съществено се приготвяме, когато е време за работа. Сега е последният път, в който можем да бъдем дружно, тъй че би трябвало да отработим много неща. Все отново няма да имаме доста време след първия ни мач на Мондиала. Затова би трябвало да се възползваме от всеки миг, с цел да продължим да се развиваме по същия метод като до момента.

За ексцентричното Световно състезание

Ще е комплицирано във връзка с мачовете. Те са доста, а почивните дни - малко. Смятам, че би трябвало да подподим по този начин, както постоянно вършим. Ако преди този момент играеш с мисъл за Мондиала, с цел да не се предпазиш от пострадване, в последна сметка това може да ти навреди. Аз съм от тези, които мислят, че нещата се случват, тъй като просто по този начин става и в случай че е писано, ще се случи. Дай боже на никой да не му се случи неприятно и всички да дойдат здрави.

За новото потомство в състава на Аржентина

Не е нужно да споделям каквото и да било. Това е нещо, с което би трябвало да се заеме селекционерът. Всички ние сме огромни хора и всеки знае по какъв начин да се пази, какво би трябвало да направи, по какъв начин да се приготвя или по какъв начин да дойде за шампионата по най-хубавия метод.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР