Супермоделът Линда Еванджелиста се завърна на корицата на септемврийския брой

...
Супермоделът Линда Еванджелиста се завърна на корицата на септемврийския брой
Коментари Харесай

Линда Еванджелиста отново блести във Vogue, но белезите от травмата остават по тялото ѝ - Живот

Супермоделът Линда Еванджелиста се завърна на корицата на септемврийския брой на Vogue във Англия - година откакто призна, че е станала жертва на проблематична козметична процедура и не просто е влошила физическото си положение, само че и е изпаднала в меланхолия в продължение на 5 години.

Малко откакто се появи във фотосесия за Fendi - в този момент Еванджелиста още веднъж е лице на стилната " Библия ", само че самата тя упорства да се знае, че превъзходният ѝ външен тип от фотосите не дава отговор на действителността от всекидневието ѝ.

Изданието показва, че гримьорката Пат Макграт е помогнала за оформянето на лицето и шията ѝ благодарение на лепенки и еластични ленти.

" Линията на челюстта ми не наподобява по този начин в същинския живот - само че не мога да вървя на всички места с лепенки ", споделя Линда Еванджелиста пред Vogue.

Всички фотоси от фотосесията демонстрират единствено лицето ѝ, което е обгърнато в шалове и шапки. Тялото ѝ е облечено в oversize-палта, а ръцете ѝ носят ръкавици. Чарът на една от най-красивите дами в света през 90-те обаче не се е изгубил макар всички проблеми.

Еванджелиста твърди, че е претърпяла непоправими увреждания поради всеобщо рекламираната процедура CoolSculpting - или заледяване на мастни кафези за намаляване.

Моделът признава, че се е увлякла по концепцията за бързо събаряне на непотребни килограми след " облъчване " с промоционални клипове по малките екрани.

" В тях питаха " Харесваш ли това, което виждаш в огледалото? ". Все едно говореха на мен. Твърдяха, че се оправят с упорити мазнини в някои елементи на тялото, които просто не желаят да се стопят. В рекламите споделяха, че няма да има интервал на нетрудоспособност, няма да има интервенции... и аз се хванах на магията. Направих го, тъй като съм малко суетна. И всичко се провали ", споделя тя.

Вместо мастните кафези да се изчистят от единствено себе си, те стартират да се разрастват и втвърдяват. Еванджелиста пробва да ги поправя с липосукция - освен това два пъти.

" Имам сечения по цялото тяло. Имах конци. Носих компресиращи облекла под брадичката си. Цялото ми тяло беше крепко плътно в продължение на 8 седмици - нищо не оказа помощ ", споделя тя пред Vogue.

В пика на депресията си Еванджелиста взема решение да спре да яде.

" Бях толкоз унижена, тъй като похарчих доста пари, а единственият метод да поправя случилото се беше да не одобрявам никакви калории - по тази причина единствено пиех вода. Понякога хапвах филиз целина или една ябълка. Бях полудяла ", споделя още тя.

Напрежението ѝ стига до степен, в която Линда Еванджелиста стопира да излиза от вкъщи си, с изключение на с цел да заведе 15-годишния си наследник на тренировки - за задачата още веднъж пробва да прикрие тялото си с необятни облекла, тъй че да не притегля вниманието на останалите към казуса си.

Жената, която в миналото споделяше, че " Не се разсънва за по-малко от 10 000 $ дневно " и чийто облик беше международно приет знак на хубостта, се оказва принудена да се оправя сама с следствията от загубата на най-ценния си актив.

Едва преди месец тя разгласи, че е постигнала извънсъдебно съглашение с компанията, която стои зад CoolSculpting.

" Означава ли това, че съм излекувана душевен? Абсолютно не ", споделя Линда Еванджелиста. Някогашната муза на дизайнери като Карл Лагерфелд и Джани Версаче към момента не може да се огледа в огледалото и не разрешава на никого да допре тялото ѝ.

Подкрепата от страна на приятелите, промишлеността и сина ѝ по време на рецесията въпреки всичко ѝ дава мощ да се върне назад в стилния бизнес. Независимо от всички премеждия - Линда Еванджелиста не се опасява от старостта - в противен случай. Тя би желала да види по какъв начин синът ѝ става зрял мъж - разликата сред двамата е 41 години.

" Работата ми липсва ужасно доста, само че почтено казано - какво мога да направя? Няма да е елементарно ", споделя Еванджелиста, като сама показва, че най-новите ѝ фотосесии изискват от нея да бъде съвсем напълно " скрита " под облеклата.

" Няма да ме видите в бански костюм, това е несъмнено ", споделя тя. " Трудно ще бъде да намеря работа, когато от тялото ми стърчат някакви неща - не и без ретуширане, или проникване в тесни облекла, слагане на лепенки, компресиране или други трикове ".

Еванджелиста пробва още веднъж да свикне с това да бъде в " кожата " си и да обича себе си такава, каквато е - само че счита, че стилната снимка разрешава " да сътворяваме мечти и фантазии ".

" Всички мои несигурности са извадени от фотосите, по тази причина мога да върша това, което обичам да върша ", споделя тя.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР