Супермоделът изуми почитателите си, обявявайки раждането на дъщеря си през

...
Супермоделът изуми почитателите си, обявявайки раждането на дъщеря си през
Коментари Харесай

Наоми Кембъл показа за първи път дъщеря си пред Vogue: Тя не е осиновена

Супермоделът изуми феновете си, обявявайки раждането на щерка си през май предходната година
Наоми Кембъл удостовери, че щерка ѝ не е осиновена, а е нейна кръв и плът. Супермоделът разкри лицето на детето си обществено за първи път в извънредно и доста прочувствено изявление за английското издание на стилната библия Vogue, в което споделя по какъв начин се усеща в това ново за нея амплоа. Наоми и щерка ѝ красят корицата на списанието.



 „ Тя не е осиновена – тя е моето дете “, твърди една от най-красивите дами в света.

Супермоделът изуми феновете си, обявявайки раждането на щерка си през май предходната година, единствено няколко седмици откакто дефилира на седмицата на модата в Ню Йорк, без да наподобява да е бременна.

Тя обаче е безапелационна, че 9-месечното бебе, чийто биологичен татко Наоми въобще не загатва, е нейно.

Кембъл, за която се счита, че е необвързана, изненада почитателите си в Instagram, когато показа фотография, на която е гушнала новородената си щерка. Тогава тя съобщи, че в никакъв случай не е изпитвала „ по-голяма обич “.

Показвайки първата фотография с момиченцето си, чието име остава загадка, Наоми написа: „ Прекрасна дребна благословия ме избра да бъда нейна майка. Толкова съм горда да имам тази нежна душа в живота си, че няма думи, които да опишат връзката, която в този момент споделям с теб, мой ангел. Няма по-велика обич от тази “.    

Пред Vogue супермоделът не дава повече информация за щерка си и нейната поява на бял свят.

Все отново тя признава, че доста малко от нейния необятен кръг другари и членове на фамилията са знаели, че възнамерява да стане майка.

 „ Мога да преброя на пръстите на едната си ръка броя на хората, които знаеха, че ще имам дете. Но тя е най-голямата благословия, която можех да си показва. Това е най-хубавото нещо в живота ми, което ми се е случвало “, изяснява Наоми.

Модната икона от 90-те беше забелязана за първи път с щерка си на обществено място по време на разходка в Ню Йорк през юли.

В изявлението за английския Vogue Наоми Кембъл споделя още, че продължава да обича специалността си на модел, само че признава, че колкото по-възрастна става, толкоз по-„ изнервящо “ за нея е прекарването.

„ Все още ми харесва, само че изнервя! Защото съм на 51 години и се разхождам с девойки, които са на 18! Страхотно е на моята възраст да съм паралелно с тези млади мацки, само че не мога да скрия, че на едно от ревютата си споделих: „ Хайде, момиче! Вдигни краката си! Защо вървиш толкоз постепенно? “, разкрива с не дребна доза самоирония кралицата на стилната сцена от 90-те.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР