Супермоделът Адриана Лима съобщи, че е бременна с третото си

...
Супермоделът Адриана Лима съобщи, че е бременна с третото си
Коментари Харесай

Адриана Лима шокира половинката си: Бременна съм!

Супермоделът Адриана Лима заяви, че е бременна с третото си дете. Тя направи това с първото си видео в TikTok.

Бразилската хубавица показа обява и в обществената мрежа Инстаграм, в която написа следното: "Официално съм в TikTok! Вижте първото ми видео! Пригответе се за огромна изненада ".

40-годишният модел в действителност съумя да изненада всички, в това число и своята половинка – филмовия продуцент Андре Лемерс, който е неин връстник.

В началото на видеото Адриана демонстрира по какъв начин Андре обича да я плаши и да записва реакциите й. В края на занимателните фрагменти моделката афишира, че в този момент е неин ред да го стресне. "Андре, обича да ме плаши... само че през днешния ден е време за компенсация! ", написа тя, преди да разкрие позитивния си тест за бременност. След това му подава теста, до момента в който Лемерс си почива в леглото. След като осъзнава какво държи, бъдещият баща наподобява очевидно шокиран.

Лима показа и фрагменти от сърдечния темп на бебето по време на ултразвук, написа Missbloom.

Доскорошният ангел на Victoria's Secret към този момент е майка на две дъщери от някогашния си брачен партньор Марко Ярич: 12-годишната Валентина и 9-годишната Сиена. След пет години брак през 2014 година двамата оповестиха раздялата си. Лима и Лемерс направиха своя дебют като двойка на филмовия фестивал във Венеция през септември 2021 година На 14 февруари моделът написа в Инстаграм: „ Моя сродна душа вечно, цветущ Ден на влюбените “.

Третото дете на Адриана и първо от връзката й с Лемерс се чака да се появи на бял свят през есента.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР