Супергероите се превърнаха в значителна част от живота ни, въпреки

...
Супергероите се превърнаха в значителна част от живота ни, въпреки
Коментари Харесай

Детективът, който разследва супергерои

Супергероите се трансфораха в забележителна част от живота ни, макар че не съществуват в реалност. Но с помощта на всички филми, сериали и игри те са " измежду нас ".

" Добрият лекар " се завръща

Какво ни е подготвил третият сезон на сериала

В света на " Суперсили " обаче хората, притежаващи гигантски качества, са си изцяло същински. Всъщност, все още " Суперсили " е единственият артикул на Sony, основан на PlayStation игра.

Сериалът ще ни покаже по какъв начин двама детективи от отдел убийства - Крисчън и Дийна, се пробват да запазят мира на планетата, над която господстват богоподобни мъже и дами.
 Снимка 529612

Хората със суперсили постановат волята си над елементарните смъртни, а задачата на детективите е да проверяват закононарушения, в които основно са забъркани супергерои. Най-интересното е, че самият Крисчън в миналото е имал суперсили, които обаче са му били отнети.

Премиерата на " Суперсили " е на 5 май от 21 ч. по AXN . През месец май можем да забележим и един мрачно-комичен взор над хората, които предсказват бъдещето, в " Ясновидци ". Премиерата на сериала е на 26 май от 21:55 още веднъж по AXN.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР