Супербоул е едно от най-големите събития не само в света

...
Супербоул е едно от най-големите събития не само в света
Коментари Харесай

Джей Ло и Шакира подпалиха сцената на Супербоул 2020

Супербоул е едно от най-големите събития освен в света на спорта, само че и в шоубзинеса. Всяка година един от най-интересните въпроси е кои реализатори ще излязат на сцената. А тазгодишният отговор срещна огромно утвърждение.

Шакира и Дженифър Лопес предстоящо сътвориха незабравимо шоу по време на почивката. Двете латино диви се качиха на сцената, облечени в предизвикателни тоалети и за следващ път потвърдиха, че ги бива освен в песните, само че и в танците.

След дълги месеци на подготовка, двете изпълнителки дадоха най-хубавото от себе си и демонстрираха на по-малките си сътрудници по какъв начин тъкмо се прави същински музикален театър.
 Снимка 464902

Той бе следен от десетки хиляди онлайн и близо 100 милиона пред телевизионните екрани.

Шакира и Джей Ло направиха микс от най-големите си шлагери , а актрисата от " Да свалиш Уолстрийт " сподели и онлайн уменията си на стълб. С тях разтуптя милиони мъжки сърца, а това на годеникът й Алекс Родригес зa малко да изхвръкне.
 Снимка 464909

Колумбийскатa изпълнителка не остана по-назад и откри 15-минутния музикален театър с танците, които се трансфораха в нейна запазена марка. И несъмнено това бе най-хубавият метод да отпразнува своя 43-и рожден ден.
 Снимка 464906

Към двете дами и десетките танцьори изненадващо се причисли и още една госпожица - 11-годишната щерка на Джей Ло Еми . Тя също показва певчески заложби, до момента в който майка й развяваше знамето на Пуерто Рико.
 Снимка 464911

Въпреки че нямат обща ария и до момента не са работили дружно, Шакира и Лопес потвърдиха на света, че са супер тандем .
 Снимка 464905

Те влязоха в ролята на посланици на латино културата и общността и получиха сериозна поддръжка преди Супербоул, а след осъществяването си - заслужени овации и поздравления.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР