Супер талантът на ПСК Черно море атакува еврошампионата в Литва

...
Супер талантът на ПСК Черно море атакува еврошампионата в Литва
Коментари Харесай

Максим Манолов: Успехите са плод на взаимните ни усилия с личния ми треньор Никола Петров

Супер геният на ПСК „ Черно море ” нападна еврошампионата в Литва
Да взе участие на еврошампионата по плуване за състезатели под 18 година е цел № 1, която си е сложил супер геният на ПСК „ Черно море ” Максим Манолов. Първенството е при започване на юли в латвийската столица Вилнюс.

Миналата година бе необикновено мощна за варненеца, който строши куп върхове и на държавното, и на  Burgas Swimming Open, където стана втори в точковата таблица на Международната федерация.

Успехите на Максим са плод на целенасочена работа с персоналния му треньор Никола Петров. Но пръст има и ориста. Макси е наследник на една от най-очарователните и сполучливи треньорки в БГ плуването – Меглена Николова, ментор в ПСК „ Черно море ”.

„ Да бъда част от най-хубавия тим в България за мен е чест! Това ме надъхва още повече, тъй като знам че треньорът ми е перфекционист, владее до съвършенство тайните на плуването и непрестанно го потвърждава! ”, прям е първенецът. Признава, че не е по никакъв начин елементарно тимът му да държи летвата високо и да пази отборната купа годишно.

„ Всички даваме доста от себе си, само че ще продължаваме, тъй като това ни носи доста огромно наслаждение! ”, уверен е плувецът. Личният му треньор Никола Петров дефинира плуванията му на държавното отборно състезание в Бургас като феноменални! Според черномореца похвалата е извънредно мотивираща. „ Да бъдеш приет изключително от Никола Петров е доста, доста мъчно, само че знам че всичко е плод на моите и неговите старания и решително не преставам напред ”, вълнува се Максим.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР